El sem hinnéd, mitől tört rá a frász Károly hercegre és Kamillára

Forrás: NORTHFOTO -
sas Kamilla walesi hercegnő Buckingham-palota ijedtség Károly herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy uralkodó már megszokhatta, hogy minden bokorból veszély leselkedhet rá, szinte bármikor merénylet áldozatává válhat. Arra azonban, ami Károly herceggel és hitvesével, Kamillával történt, senki sem volt felkészülve. 

Míg az udvarban az borzolja a kedélyeket, hogy egy szemfüles testőr újságíróknak teregette ki a Buckingham-palota titkait, addig Károly herceg és felesége, Kamilla hercegné vérnyomását egészen másfajta riadalmak röpítették a magasba. A hercegi pár a minap ugyanis egy hagyományőrző virágfesztiválon tette tiszteletét, ahol a program részeként egy négyéves sast is megröptettek, előtte azonban az állatot odavitték a hercegi párhoz, hogy az közelről csodálhassa meg a nemes madarat.

Forrás: NORTHFOTO

Ekkor történt a riadalom, Kamilla és Károly ugyanis nagyon megijedtek attól, hogy a sas hirtelen szárnyra kapott - ezt a pillanatot örökítette meg egy szemfüles fotós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.