BulvárRap Hegyi Rolival: "Király Linda lefogyott, most már túl szexi"

Hajas László Gáspár Győző Király Linda Iszak Eszter bulvárrap Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb sztárhírei.

Hajas Lászlót különleges ajándékkal lepte meg lánya, Király Linda hihetetlenül lefogyott, Berki Krisztián pedig leírta, számára milyen is a tökéletes nő - és itt még nincs vége. Íme, az elmúlt egy hét legfontosabb sztárhírei.

Vajna Timi tigriseket szelídítetthttp://www.life.hu/sztarok/20150804-vajna-timi-andy-vajna-felesege-tigriseket-szeliditett-es-papagajt-etetett.htmlKülönleges kalandban volt része Andy Vajna feleségének, aki cuki tigriskölykökkel találkozott.TV + Sztárok--Micsoda fényűzés! Cristiano Ronaldo egy szigetet vett nászajándékba barátjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-kiraly-linda-gesztesi-karoly-hajas-laszlo-gaspar-gyozo.htmlA sztárfocista különleges nászajándékkal lepte barátját: egy görög szigetet vett neki. TV + SztárokAFPNovák Angéla: Nem lehet gond az örökbefogadással, papíron átlagos nő vagyokhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-novak-angela-nem-lehet-gond-az-orokbefogadassal-papiron-atlagos-no-vagyok.htmlSokan megbámulják Novák Angélát, aki 17 éves korában esett át az első nemátalakító műtétén. Hogy nőiességének szól-e a sok kíváncsi tekintet, vagy pedig csak felismerik, maga sem tudja.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTöbb pucér férfit látna a filmvásznon Kevin Baconhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-kevin-bacon-meg-tobb-ferfi-meztelenkedest-szeretne-latni-a-filmekben-ezert-mozgalmat-inditott.htmlKevin Bacon szerint a férfi színészek is legalább annyira szeretnek meztelenkedni a képernyőn és a filmvásznon, mint a hölgyek. Elindította hát a #FreeTheBacon, vagyis a farkak kiszabadítását szorgalmazó mozgalmat.TV + Sztárok--Miley Cyrus meztelenül bulizott, majd meglovagolt egy macskáthttp://www.life.hu/sztarok/20150804-miley-cyrus-meztelenul-bulizott-majd-meglovagolt-egy-macskat.htmlA botrányhősnő mögött egy újabb termékeny nap áll, amikor is meztelenül partizott, majd meglovagolt egy macskát.TV + Sztárok--Kiderült, miért titkolja szerelmét Aleska Diamondhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-aleska-diamond-azaz-safrany-emese-titkolja-szerelme-kiletet-azt-is-elarulta-miert.htmlSáfrány Emese, alias "Aleska" elmesélte, hogy fél éve van együtt párjával, aki büszke rá és mindenben támogatja.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.