El sem hinnéd, miért lett színész Eddie Redmayne

Forrás: AFP, YouTube -
szenvedély Shakespeare Ian McKellen Eddie Redmayne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas fiatal színész elárulta, mi vezette erre a pályára. Minket nagyon meglepett a vallomásával.

A Gyűrűk Ura Gandalfja, Sir Ian McKellen volt az az ember, aki miatt a színészi pályára lépett Eddie, aki Stephen Hawking megformálásáért az Oscar-díjat is elnyerte.

Forrás: AFP, YouTube

Egy Shakespeare-darab adaptációjában, 1995-ben III. Richárd királyt alakította McKellen. Játékával teljesen megfogta a fiatal fiút. „Ekkor kezdett el igazán érdekelni a színészet, McKellen szenvedélyes játéka elképesztő hatással volt rám” - mondta Eddie, akit hamarosan az új Harry Potter-filmben láthatunk.

Koós János nem látogatja legjobb barátja, Bajor Imre sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-koos-janos-tancdalenekes-mar-nem-apolja-a-kapcsolatot-baratja-bajor-imre-felesegevel.htmlAnnak ellenére, hogy legjobb barátok voltak Bajor Imrével, a táncdalénekes Koós János a temetés óta egyszer sem látogatott el a nagy nevettető sírjához. Szerinte ugyanis Bajor Imre a nap minden percében vele van.TV + SztárokOrigoA Vasember nem csak menő, hanem piszok gazdag ishttp://www.life.hu/sztarok/20150806-robert-downey-jr-vezeti-a-legjobban-kereso-ferfi-filmsztarok-listajat.htmlIsmét Robert Downey Jr. vezeti a legjobban kereső férfi filmsztárok listáját; a Vasembert alakító színész már harmadik éve áll a toplista élén.TV + SztárokOrigoHoppá! Lady Gagáról ezt soha nem gondoltuk volnahttp://www.life.hu/sztarok/20150806-lady-gaga-titokban-sut-foz.htmlAz énekesnő olyan szerepben tündökölt, ahogy eddig el sem tudtuk képzelni. Hiába, Lady Gaga mindig tud meglepetést okozni.TV + Sztárok--Kulcsár Edina ázottan is széphttp://www.life.hu/sztarok/20150805-kulcsar-edina-azottan-is-szep.htmlÚt közben érte Kulcsár Edinát a mai nagy eső. TV + Sztárok--Mignonnal szülinapozott Fluor Tomihttp://www.life.hu/sztarok/20150805-fluor-tomi-rapper-a-wellhello-frontembere-szuletesnapjat-egy-kis-mignonnal-unnepelte-meg.htmlA Wellhello frontembere ma ünnepli 28. születésnapját, és ennek örömére egy aprócska mignonnal lepte meg magát.TV + Sztárok--Vajna Timi rejtegeti pocakját, Andy Vajna fogyókúrára fogná http://www.life.hu/sztarok/20150805-andy-vajna-fogyokurara-fogna-csodas-feleseget-vajna-timit-ot-hat-kilotol-kellene-megszabadulnia.htmlVajna Timi takargatja testét, nem is nagyon értettük, miért teszi. Csodás alakját sokan irigylik, simán felvehetne kétrészes fürdőruhát is. Férje szerint azonban van miből leadnia bájos feleségének.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.