sütés-főzés jótékonyság tészta Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő olyan szerepben tündökölt, ahogy eddig el sem tudtuk képzelni. Hiába, Lady Gaga mindig tud meglepetést okozni.

A celebnő Instagram oldalára posztolta a képet, ahol éppen azt várja, hogy megsüljön az általa készített étel. Lady Gaga az amerikában zitinek nevezett ételt készítette el, ami egyfajta rakott tészta.

Forrás: Instagram/ Lady Gaga

A finom étket a konyhatündér énekesnő ráadásul jótékony célokra sütötte, képaláírása szerint a chicagói tűzoltóknak készítette. Reméljük sikert aratott vele!

Som Balogh Edina nem jár strandra, nem szereti, ha megbámuljákhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-som-balogh-edina-nem-jar-strandra.htmlRitka alkalom, hogy Som Balogh Edinát nyilvános standon láthattuk. A Barátok közt színésznője nem szereti, ha megbámulják, és azzal kell foglalkoznia, hogy jól nézzen ki. Inkább kisfiának szenetli minden pillanatát.TV + SztárokOrigoKulcsár Edina ázottan is széphttp://www.life.hu/sztarok/20150805-kulcsar-edina-azottan-is-szep.htmlÚt közben érte Kulcsár Edinát a mai nagy eső. TV + Sztárok--Vége a riadalomnak: Ada kisfia már jobban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20150805-adanak-az-rtl-klub-musorvezetojenek-kisfia-belesete-fejserulese-utan-jobban-van.htmlA Reflektor műsorvezetője közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint Bálint már jól van, sőt anyukája szerint a baleset miatt egy új szexepillel lett gazdagabb.TV + SztárokOrigoMignonnal szülinapozott Fluor Tomihttp://www.life.hu/sztarok/20150805-fluor-tomi-rapper-a-wellhello-frontembere-szuletesnapjat-egy-kis-mignonnal-unnepelte-meg.htmlA Wellhello frontembere ma ünnepli 28. születésnapját, és ennek örömére egy aprócska mignonnal lepte meg magát.TV + Sztárok--Mészáros Dóra ismét nagyot villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150805-meszaros-dora-meztelen-idojos-playmate-meztelenul-szelfizett-csak-a-haja-takarta-melleit.htmlMelltartó nélkül csupán hajkoronájával takarta el tetemes melleit a playmate, aki ismét forró perceket szerzett rajongóinak.TV + Sztárok--Rubint Rékára nehéz napok várnakhttp://www.life.hu/sztarok/20150805-rubint-rekara-fitnesz-edzore-nehez-napok-varnak-mert-hazaert-amerikai-nyaralasabol.htmlHazatért amerikai álomnyaralásából a fitneszsztár, akivel itthon nagyot fordult a világ.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.