Mádai Vivien: "Olyan férfit nem tudnék szeretni, aki nem kedveli a Balatont!"

Forrás:Mádai Vivien -
nyaralás költözés Balaton Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komolyan elgondolkozott rajta Mádai Vivien, hogy elhagyja a fővárost. A műsorvezetőnő annyira kötődik a Balatonhoz, hogy családjával akár véglegesen leköltözne Balatonfüredre.

Balatonfüreden született és nevelkedett Mádai Vivien, ez a rendkívüli kötődése a vízparti városhoz nem szűnt meg. Az M1 műsorvezetője a fővárosban futott be tévés karriert, ezért úgy gondolhatnánk, hogy sikereinek a városában érzi magát igazán elemében. Mégis, amikor visszatér nyaralni a szülői házba, komolyan elgondolkozik azon, hogy a békésebb, vidéki élet jobban megfelelne családjának. Mindnyájan nagyon jól érzik magukat a kisvárosban.

Forrás:Mádai Vivien


„Júniusban leköltöztünk a kisfiammal Balatonfüredre a szüleimhez, az egész nyarat itt töltjük, szeptember végén térünk csak vissza a fővárosba. A kisfiam élvezi a kertet, hogy egész nap a fűben rohangálhat, hogy naponta megfürödhet a Balatonban. A lassan egy éves Zénó bébi úszógumival pancsikol vidáman a tóban. Esténként lemegyünk sétálni, nézegetjük a kacsákat, vitorlásokat. Rájöttünk, hogy számunkra ez az igazi nyaralás, nem kell elutaznunk messzire, hogy együtt pihenjünk. Most a férjem is velünk van, szabadságon" – mesélte Vivien, aki elárulta, elgondolkoztak már azon, hogy végleg a Balatonra költöznek.

„Sokszor úgy gondoljuk, hogy a következő 10 évben örökre leköltözünk ide, a kicsinek jobb lenne a vidéki élet. A férjem számára sem lenne ez probléma, hisz Székesfehérváron is rendel, nem köti minden Budapesthez. Sőt! Gyerekkorában mindig Alsóörsön nyaralt, így ő is imádja ezt a vidéket. Olyan férfit nem is tudnék szeretik, aki nem kedveli a Balatont! Én itt télen sem unatkozom. Akkor könyv, kandalló kerül előtérbe, az erdőben nagyokat sétálunk a kutyákkal. Persze jó néha felmenni Budapestre, de amikor jövök visszafelé és az M7-re hajtok, máris megdobban a szívem, hogy hazafelé tartok. A nyár helyett a szeptembert szeretem a legjobban, amikor nincsenek turisták, csak a helyiek, de még meleg van. Már érzem az ősz illatát, minden bronzosan csillog" –árulta el a műsorvezető, aki nem siet vissza a képernyőre. Időnként műsorvezetést, rendezvényeket vállal, egyelőre ez pont elég neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.