Vágó István betámadta Andy Vajnát

Fotó: Origo/Valuska Gábor, MTI/Kallos Bea -
Vágó István kaszinó támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kvízprofesszor anyagi javai és kérdésesen megszerzett milliárjai miatt vonta kérdőre a világhírű producert.

Vágó István nem bírta tovább szó nélkül hagyni, hogy miért épp Andy Vajnát, engedik milliárdokat keresni a kaszinóbiznisszel – írja a Bors.

Fotó: Origo/Valuska Gábor, MTI/Kallos Bea

"Évekkel ezelőtt arra hivatkozva szüntettek meg játékautomatákat, kaszinókat szerencsejátékokat, hogy mi lesz azokkal, akik elverik azt a sok pénzt. Erre a döntésre ráment egy csomó vállalkozó, majd ezek után újra engedélyezték, Andy Vajna kezébe adták, majd felmentették az áfafizetés alól, és hoztak egy olyan törvényt, hogy neki nem kell a pénztérgépeit bekötnie a NAV-hoz. Az offshore cégei se zavarják a kormányzatot. Ez mind arra utal, hogy célja van annak, hogy ennyit keressen" – mondta Vágó.

A lap megkereste a kaszinók működtetésének koncessziójával rendelkező üzletembert is, akit – sajtósa tájékoztatása szerint – nem tudtak utolérni, így nem tudott reagálni a műsorvezető vádjaira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.