Hobo: "Úgy beperelem, hogy belekékül!"

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
gázsi átverés Földes László előadóművész József Attila Hobo ügyvéd per fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas művész félreértés áldozata lett, és a fellépésért járó gázsijával is gondok akadtak, ezért felvette a kapcsolatot az ügyvédjével.

Szombat estére Földes László Hobót hívták meg vendégnek a milejszegi Zsuppán-kertbe. A művész nem sokkal érkezése után azonban hangmérnöke kíséretében távozott – számolt be az ügyről a Zalai Hírlap Online-re hivatkozva a Bors. Az énekes, előadóművész állítólag azért rágott be, mert a szervező Nagy Andrást, aki a felkérést küldte neki, egykori tanárának hitte. Ám kiderült, hogy csak névazonosságról van szó.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

„Felvettem a kapcsolatot az ügyvédemmel, a szervezőt úgy beperelem, hogy belekékül!" – mondta nevetve a lapnak Hobo, aki a „Tudod, hogy nincs bocsánat" című József Attila-estet adta volna elő. „Azt hittem, hogy az irodalomprofesszor tanárom. Adott szóra odamentem, és kiderült, hogy nem ő az, és ugyan én néztem félre, de nem tetszett az egész helyzet. Hetvenezer forintot akart a helyszínen fizetni, az útiköltségről és az áfáról szó sem lehetett. Így saját költségemen, tíz perccel azután, hogy megérkeztünk, eljöttünk. Számos fellépést ingyen vállalok, vagy kevesebbért, de csak tiszta feltételek mellett" – tette hozzá.

Nagy András másként emlékszik a történtekre, szerinte ugyanis nem stimmel, hogy a névazonosság miatt a művész másnak gondolta, mert annak idején egy hosszú, részletes bemutatkozólevéllel kereste meg. "Aztán telefonon állapodtunk meg, hogy a fellépődíjának a felét tudom csak kifizetni, azt mondta, annyiért is eljön" – mondta a szervező.

Less be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-robbie-williams-oltozojeben-jartunk-a-sziget-fesztivalon-ahol-otcsillagos-luxus-fogadta.htmlKülönleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe! TV + SztárokAFPCinthya Dictator és ByeAlex együtt kalandoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20150809-egyutt-kalandozik-cinthya-dictator-es-byealex.htmlEgyütt csapatta a két hazai híresség, akik hatalmas napszemüvegek mögé rejtették arcukat, így kirándultak egyet. TV + SztárokOrigoVV Éva nagyon lefogyott a stressztől http://www.life.hu/sztarok/20150808-vv-eva-nagyon-lefogyott-a-stressztol.htmlVV Éva egymás után posztol magáról olyan fotókat, amelyeken az látszik, hogy egyre karcsúbb, egyre vékonyabb a dereka. Ha így halad, akkor hamarosan formás testével is a középpontba kerülhet.TV + Sztárok--Berki Krisztián összeállt Győzikével - Vajon mire készülnek?http://www.life.hu/sztarok/20150808-berki-krisztian-musorvezeto-lehet-hogy-osszeallt-gaspar-gyozovel.htmlA két showman úgy látszik, egymásra talált - a Krisztián által megosztott fotóból legalábbis arra következtetünk, hogy készülnek valamire.TV + Sztárok--Ambrus Zoltán: "Folyamatosan lefelé csúszik az életem"http://www.life.hu/sztarok/20150809-ambrus-zoltan-az-irigy-honaljmirigy-sztarja-elete-folyamatosan-lefele-csuszik.htmlAz Irigy Hónaljmirigy alapító tagja évekkel ezelőtt szenvedett súlyos baleset. A tragédia óta egyre több problémával küszködik.TV + Sztárok--Michelle Wild újra kamerák elé állthttp://www.life.hu/sztarok/20150808-michelle-wild-ujra-kamerak-ele-allt.htmlMichelle Wild ismét forgatott. De nem úgy, ahogy eddig.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.