Élő adásban sérült meg Demcsák Zsuzsa - Félbeszakították a beszélgetést

Pál Dénes Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka kiakadás élő adás darázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felbőszülve konstatálta a Mokka műsorvezetője – félbeszakítva ezzel az élő adást – hogy hatalmasat csípett lábába egy méhecske.

Demcsák Zsuzsát már napok óta kerülgették a darazsak, végül péntek reggel szerencsétlenül járt, és beszélgetés közben megtámadta egy példány. A stáb azonnal a segítségére sietett.

„Napok óra kerülgetnek minket, küzdöttünk velük. Nem vagyok rá allergiás, folytassátok nyugodtan” – mondta Zsuzsa kollégáinak és riportalanyának, Pál Dénesnek.

Cserpes Laura férjhez ment?http://www.life.hu/sztarok/20150814-cserpes-laura-enekesnot-egy-hazassagkoto-terem-elott-kaptak-lencsevegre-a-sziget-fesztivalon.htmlAz énekesnőt egy házasságkötő terem előtt kapták lencsevégre. Vajon mit keresett ott?TV + Sztárok--Vége! Tolvai Reni szakítotthttp://www.life.hu/sztarok/20150814-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesno-szakitott-es-a-sziget-fesztival-idejere-felhagyott-a.htmlA Megasztár győztes énekesnő a fesztiválszezon kezdetével jónak látta, ha megválik egy számára értékes dologtól.TV + Sztárok--Kikapta a kamerát Fluor Tomi a riporterünk kezéből - fordulat a Wellhello koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-fluor-tomi-a-wellhello-egyuttes-enekese-a-sziget-koncerten-kikapta-a-kamerat-riporterunk-nemeth-mate.htmlÉrdekes fordulatot vett a Wellhello koncert: Fluor Tomi, az együttes frontembere kikapta riporterünk, Németh Máté kezéből a kamerát és forgatni kezdett...TV + Sztárok--Így beszélt 8 évvel ezelőtt Zimány Linda Kedves Ferencrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150813-zimany-linda-modell-nyolc-evvel-ezelott-mar-beszelt-jelenlegi-kedveserol-kedves-ferenc-milliardosrol.htmlNyolc évvel ezelőtt a Kölykök című műsorban a modell azt mondta, boldognak látja Debreczeni Zitát, aki akkor egyébként Linda jelenlegi kedvesével, Kedves Ferenccel alkotott egy párt.TV + Sztárok--"Ki az a Zimány Linda?"http://www.life.hu/sztarok/20150813-voxpop-vlogoli-zimany-linda-es-kedves-ferenc-erdekek-nelkuli-kapcsolatarol-kerdezett.htmlZimány Linda és Kedves Ferenc a héten nyilvánosság előtt is felvállalták, hogy együtt vannak. VlogOli az utca, pontosabban a Sziget Fesztivál népét faggatta az érdekkapcsolatokról.TV + Sztárok--Galambos Lajos egy lefojtott Ferrarihoz hasonlította Robbie Williamsthttp://www.life.hu/sztarok/20150812-galambos-lajos-egy-lefojtott-ferrarihoz-hasonlitotta-robbie-williamst.htmlElőször vitte ki egész családját a Szigetre Galambos Lajos, aki a korábbi években már többször felbukkant a fesztiválon. A mulatós zene koronázatlan királyát nem nyűgözte le, amit a színpadon látott és hallott, hiába zenélt egy világsztár.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.