Edvin Marton kisfiai hatalmasat nőttek!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Edvin Marton fesztivál fiú Sziget2015 Marton Adrienn gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év Amerika után pár hónapja végleg hazatért Edvin Marton és családja, akik belevetették magukat a Sziget forgatagába. Nagyon elcsodálkoztunk, mekkorát nőttek a fiúk, és milyen aranyosak!

Hétfőn este a feleségét, Marton Adriennt csókolta hevesen a Szigeten a közismert hegedűművész, csütörtökön este már az egész család élvezte a fesztivált. Jó volt rájuk nézni, és nem lehetett nem észrevenni, hogy a nagyobbik srác, Maxi tiszta apja, míg a kicsi, Noel az édesanyjára hasonlít.

Szép család! Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Vasárnap kettesben érkeztünk Edvinnel, nagyon jól éreztük magunkat. Tegnap viszont már a gyerekek is velünk tartottak, hisz annyi jópofa programot szerveztek a kicsiknek is. Maxinak, aki most 5 és fél éves, ez volt a harmadik Szigetfesztiválja, Noel először kóstolt bele. A baj csak annyi volt, hogy a forróságban nem akartunk kijönni, este 7 órakor pedig minden gyerekprogram véget ért. A fiúk nagyon csalódottak voltak, de az est végére, egy nagy palacsinta, fagyi és közös csocsózás után már jól szórakoztak ők is” – kezdett bele Adrienn, akinek fiai nem csak külsőre különbözőek.

„Maxi nagyon jól tud sakkozni, Amerikában, ahol két évet éltünk, beválasztották a kaliforniai sakkakadémiába, ahol nagyon komoly szakemberek tanították. Korábban hiába vittem el úszni, megkérdezte, hogy komolyan gondolom-e, hogy a monoton úszással le tudom kötni a figyelmét. Így a sakknál kötöttünk ki és ő maga jelentette ki, hogy „ezen végre tudok gondolkodni”. Zenei érdeklődése viszont a rám hasonlító Noelnek van. A kisebbik fiammal nagyokat lehet pancsolni, ő szimplán élvezi, hogy együtt csapkodjuk a vizet, vagy bármit közösen csinálunk. Edvinnel elhatároztuk, hogy szeptembertől muszáj lesz zenére és sportra is járniuk, hogy egy év alatt kiderüljön, hogy milyen adottságaik vannak, és onnantól könnyebb lesz megtalálni számukra a helyes utat, legyen szó sakkról vagy zenéről vagy sportról” - árulta el Adrienn.

Nézd meg, kik jöttek el a második napon bulizni!

/1508/Celeb201581415543Tornóczky Anita nőnek öltözött, de meghökkent saját öltözékénhttp://www.life.hu/sztarok/20150812-tornoczky-anita-vegre-nonek-oltozott-hosszu-ruhaban-tornacipovel-a-szigeten.htmlRácsodálkoztunk Tornóczky Anitára, aki nőiességét végre a kutyák elé helyezte és hosszú ruhában mulatott a Szigeten. Ő is rácsodálkozot saját magára!TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMuri Enikő esküvőre gyűjt: szerelmével közösen feltört egy páncélszekrénythttp://www.life.hu/sztarok/20150813-muri-eniko-es-volegenye-a-szigeten-feltort-egy-pancelszekrenyt.htmlSzokatlan módját találta meg Muri Enikő, hogy jövő nyárra tervezett esküvőjére egy kis pénzt szerezzen. Szerelmével közösen feltörtek egy páncélszekrényt!TV + Sztárok--Bálint Toncsi végre megszólalt a kínos telefonbeszélgetés ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20150813-igazsagugyi-szakerto-fog-pontot-tenni-sarka-kata-es-toncsi-feltetelezett-beszelgetesenek-vegere.htmlMár meghallgatható az a telefonbeszélgetés, amely Sarka Kata és állítása szerint Bálint Antónia között zajlott. Csak Sarka Kata ismerte el, hogy az ő hangja szerepel a hangfelvételen, ami végül nyilvánosságra került. Bálint Antónia tagadja, hogy ezen a felvételen ő lett volna az éterben, és hogy igazát bizonyítsa, bíróságra viszi az ügyet.TV + Sztárok--Galambos Lajos egy lefojtott Ferrarihoz hasonlította Robbie Williamsthttp://www.life.hu/sztarok/20150812-galambos-lajos-egy-lefojtott-ferrarihoz-hasonlitotta-robbie-williamst.htmlElőször vitte ki egész családját a Szigetre Galambos Lajos, aki a korábbi években már többször felbukkant a fesztiválon. A mulatós zene koronázatlan királyát nem nyűgözte le, amit a színpadon látott és hallott, hiába zenélt egy világsztár.TV + SztárokSebestyén Balázs kivitte a Szigetre kisfiát - Nézd meg a kis Benettet: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150811-sebestyen-balazs-kivitte-a-szigetre-kisfiat-benetet.htmlSebestyén Balázs kivitte Robbie Williams koncertr nagyobbik fiát, Benettet. A koncert után fedezte fel egy olvasónk a kis családot.TV + SztárokDukai Regina ismét volt palijával kavar?http://www.life.hu/sztarok/20150811-dukai-regina-ismet-volt-palijaval-kavar.htmlRégen láttuk ennyire ragyogni Dukai Reginát. A Sziget mínusz egyedik napján volt pasijával, Feczesin Róberttel bulizott és el sem mozdult a sármos labdarugó mellől. Pedig tavaly ősszel szakítottak.TV + SztárokGönczi Gábor új szerelmével fesztiválozott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150811-gonczi-gabor-uj-szerelmevel-fesztivalozott.htmlGönczi Gábor bemutatta a nyilvánosságnak új szerelmét, Ildikót. A pszichológusként dolgozó hölgyet a Fókusz műsorvezetője magával vitte a Sziget VIP-részére, ahol lecsapott rájuk a magyar sajtó.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.