Kanye West újabb őrült ötlettel állt elő - Vajon mi lesz a következő dobása?

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard -
North West ház Kim Kardashian repülő Kanye West sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes szinte heti rendszerességgel lep meg minket a különböző elvetemült terveivel, de most kicsit elvetette a sulykot.

A sztár nemrég még azt nyilatkozta, hogy az egész családját hibernáltatná. Most viszont a háza felett repkedő repülőgépekre rágott be. - írja a Touch Weekly.

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard

Kanye koplett légtér zárat akar a luxusingatlanuk felett, és ebben, nagyban szerepet játszik, hogy félti a magánéletüket a fentről fotózó újságíróktól. Az énekes már fel is kereste a szomszédjait, hogy aláírják azt a petíciót, hogy ők is támogassák az ötletet. Ezek a szomszédok nem mások, mint Drake, LeAnn Rimes és a Dr. Csont főszereplője, David Boreanaz.

"West konkrétan ki akarja tiltani a házuk felől a repülőket, mert az állapotos feleségének, és kislányuknak, North-nak nyugalmat szeretne." - írja a magazin.

Élő adásban sérült meg Demcsák Zsuzsa - Félbeszakították a beszélgetésthttp://www.life.hu/sztarok/20150814-demcsak-zsuzsat-a-tv2-mokka-musorvezetojet-elo-adasban-csipte-meg-egy-darazs.htmlFelbőszülve konstatálta a Mokka műsorvezetője – félbeszakítva ezzel az élő adást – hogy hatalmasat csípett lábába egy méhecske.TV + Sztárok--Vége! Tolvai Reni szakítotthttp://www.life.hu/sztarok/20150814-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesno-szakitott-es-a-sziget-fesztival-idejere-felhagyott-a.htmlA Megasztár-győztes énekesnő jónak látta, ha a a fesztiválszezon kezdetén megválik egy számára értékes dologtól.TV + Sztárok--Cserpes Laura férjhez ment?http://www.life.hu/sztarok/20150814-cserpes-laura-enekesnot-egy-hazassagkoto-terem-elott-kaptak-lencsevegre-a-sziget-fesztivalon.htmlAz énekesnőt egy házasságkötő terem előtt kapták lencsevégre. Vajon mit keresett ott?TV + Sztárok--Kikapta a kamerát Fluor Tomi a riporterünk kezéből - fordulat a Wellhello koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-fluor-tomi-a-wellhello-egyuttes-enekese-a-sziget-koncerten-kikapta-a-kamerat-riporterunk-nemeth-mate.htmlÉrdekes fordulatot vett a Wellhello koncert: Fluor Tomi, az együttes frontembere kikapta riporterünk, Németh Máté kezéből a kamerát és forgatni kezdett...TV + Sztárok--Muri Enikő esküvőre gyűjt: szerelmével közösen feltört egy páncélszekrénythttp://www.life.hu/sztarok/20150813-muri-eniko-es-volegenye-a-szigeten-feltort-egy-pancelszekrenyt.htmlSzokatlan módját találta meg Muri Enikő, hogy jövő nyárra tervezett esküvőjére egy kis pénzt szerezzen. Szerelmével közösen feltörtek egy páncélszekrényt!TV + Sztárok--Vizeletéből készített levest Michelle Rodriguezhttp://www.life.hu/sztarok/20150813-michelle-rodriguez-vilaghiru-szineszno-sajat-vizeletebol-keszitett-levest-bear-grylls-musoraban.htmlA Halálos Iramban sztárja Bear Grylls túlélőfenomén műsorában a kiszáradás ellen bevetett mindent.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.