Kiköpött Cserpes Laura Berkiék új bébiszittere

Forrás: Facebook/Hódi Pamela -
bébiszitter Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Cserpes Laura Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck óta jól tudjuk, milyen kapósak a csinos bébiszitterek...Berki Krisztián kitett magáért a bébiszitter kiválasztásakor: a fiatal lány egy az egyben úgy néz ki, mint Cserpes Laura. 

A műsorvezető jó ideje keresi kislányának a tökéletes bébiszittert, és úgy fest, most meg is találta Julcsi személyben. Pénteken született meg a döntés Bochkor Gáborék rádióműsorában, a végeredményt így újságolta Berki Pamelának: ,"Julcsi nyert, egyöntetűen, képzeld el! Tudod, a tejfogú" - idézi a férfit a Bors, a Julcsiról készült képet ITT meg is nézheted!

Forrás: Facebook/Hódi Pamela

Berki szerint egyáltalán nem azért lett a fiatal lány a győztes, mert hasonlít korábbi kedvesére, Cserpes Laurára, hanem mert ő volt a legkiválóbb a többi jelentkező közül. Julcsi valószínűleg bentlakásos bébiszitter lesz, de hogy mi szól ehhez Cserpes Laura, arról a menedzsere nyilatkozott: ,,Mi Krisztiánnal kapcsolatos hírekben nem szeretnénk szerepelni. Nincsenek rossz viszonyban, megmaradt köztük egy kelle­mes baráti és kollegiális vi­szony, de mi ezt az egészet lezártuk, és nem szeretnénk tovább göngyölni. Nem volt ebben ennyi, Laura nem volt Krisztián felesége, nem éltek együtt évekig"– üzente a Borsnak Kálnási Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.