Hová lett a macsó Don Johnson?

Forrás:Instagram/Donjohnson -
Don Johnson színész Miami Vice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen láttuk Don Johnsont - ám egy ideje már ő is fent van a legnagyobb képmegosztó oldalon. 

A Miami Vice egykori szívtiprója mára egészen más lett - Instagram-fotói alapján a családja már sokkal fontosabb számára, mint a Hollywoodi nyüzsgés.

Forrás:Instagram/Donjohnson

A színész pár napja egy sátras képet is megosztott az oldalán, ami elsőre nagyon szokatlan volt az egykori szívtiprótól. Don Johnson persze aktívan dolgozik, a fotóhoz írt kommentjei alapján a Blood and Oil sorozatban vesz részt, amit ősszel sugároznak majd Amerikában.

Dúl a szerelem! Osvárt Andi bemutatta kedvesét a szüleinekhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-osvart-andrea-es-esperes-akos-kozott-dul-a-szerelem-a-szigeten-is.htmlOsvárt Andrea törékeny alakja nem hiányozhat a Szigetről. A bájos színésznő idén minden nap kilátogat a fesztiválra kedvesével. TV + SztárokOrigoEdvin Marton kisfiai hatalmasat nőttek!http://www.life.hu/sztarok/20150814-edvin-marton-kisfiai-maxi-es-noel-hatalmasat-nottek-es-a-szigeten-buliztak.htmlKét év Amerika után pár hónapja végleg hazatért Edvin Marton és családja, akik belevetették magukat a Sziget forgatagába. Nagyon elcsodálkoztunk, mekkorát nőttek a fiúk és milyen aranyosak lettek!TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSztárdömping a Szigeten!http://www.life.hu/sztarok/20150814-ujabb-celebek-jelentek-meg-a-sziget-vip-reszeben.htmlA mínusz egyedik nap celebdömpingje után újabb közismert arcok is kilátogattak a Szigetre! Nézd meg, hogy kik ők!TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBerki Krisztián megmutatta szépséghibájáthttp://www.life.hu/sztarok/20150814-berki-krisztian-a-fem3cafe-musorvezetoje-megmutatta-szepseghibajat.htmlA műsorvezető élő adásban mutatta meg a lábát egy orvosnak. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHamarosan vége Tolvai Reni és Kállay Saunders András szenvedésénekhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-hamarosan-vege-tolvai-reni-es-kallay-saunders-andras-szenvedesenek-nyaralni-utaznak.htmlNem bírja tovább a sztárpár a szenvedést, és hamarosan változtatnak a hétköznapjaikon. Remélik, hogy sokkal jobb lesz!TV + Sztárok--100 csók: ennyit zsebeltünk be a Nagyszínpadtól a főbejáratig http://www.life.hu/sztarok/20150813-nemeth-mate-a-szigeten-szaz-csokot-zsebelt-be-a-nagyszinpadtol-egeszen-a-fobejaratig-setalva.htmlVajon mennyire könnyen kaphatóak a lányok az idei Szigeten? Nagy teljesítmény bezsebelni 100 csókot a Nagyszínpadtól a főbejáratig? Mindez küzdelmes munka, vagy úgy megy, mint a karikacsapás? Most megtudhatod.TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.