Megőrjítette a szerelem, tönkrement a karrierje

Forrás: X-Faktor -
X-Faktor Király L. Norbi szerelem énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király L. Norbi állítja, anno, amikor gyermeke édesanyját megismerte, elhanyagolta a szakmai életét. Időközben pedig a kapcsolata is tönkrement. Megfogadta: ezentúl első a munka. 

"Amikor megszületett a fiam, három évvel ezelőtt, előtérbe került a család, ami természetes. Elhanyagoltam a karrieremet, kicsit kivontam magam a forgalomból. Aztán egzisztenciálisan hiányozni kezdtek a fellépések, ezért újra vissza kellett kerülnöm a régi kerékvágásba. A feleségemmel való szakítás után menedzs­mentet cseréltem, új külsőm lett, és szépen lépkedek a ranglétrán felfelé" - mondta el Norbi a Borsnak.

Forrás: X-Faktor

"A karrierem mindenekelőtt! Nem hagyom, hogy bárki el­vonja a figyelmemet róla, ez lesz a legfontosabb! A jövőbeni páromnak pedig alkalmaz­kodnia kell az életvitelem­hez, és el kell fogadnia, hogy az effajta életnek van előnye, és hátránya is" – tette hozzá az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.