A Fesztivál Buddy után bomlanak a csajok

Buddy fesztivál csajozás Sziget2015 BuddyGuide
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen megy az ismerkedés? Kapj a nyakadba egy Buddy-t és le sem tudod magadról vakarni a rajongókat. Nézd meg, hogy csinálta a Life.hu BuddyGuide-ja.

Chippendale-táncos lesz Győzikéből?http://www.life.hu/sztarok/20150816-gaspar-gyozo-chippandale-fiukkal-lep-fel.htmlSem a TV2-nek, sem az RTL Klubnak nem kell Gáspár Győző, új karriert épít az egykori valóságshow-hős.TV + SztárokOrigoOrlando Bloom visszatér a fedélzetrehttp://www.life.hu/sztarok/20150816-orlando-bloom-will-turner-szerepeben-visszater-a-karib-tenger-kalozai-5-reszebe.htmlMegkönnyebbülhetnek a rajongók, ugyanis a Disney megerősítette, hogy Orlando Bloom is szerepelni fog a A Karib-tenger kalózai soron következő 5. részében.TV + Sztárok--Kiss Ramóna és Nyári Dia kócosan is imádnivalókhttp://www.life.hu/sztarok/20150816-kiss-ramona-es-nyari-dia-szexi-kocos-kozos-kepet-posztolt-facebookra.htmlA Barátok közt két dögös sztárja a hétvégén a Balatonon csapatta, a rajongók legnagyobb örömére pedig egy őrülten szexi pillanatot is megörökítettek.TV + SztárokRTLKLUBLiptai Claudia megbotránkoztatta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20150815-liptai-klaudia-neccharisnyas-kepet-posztolt-facebook-oldalara.htmlGyönyörű és boldog - Liptai Claudia legutóbbi, közösségi oldalára posztolt képén csak ámulunk és bámulunk.TV + SztárokOrigoExkluzív interjú a The Ting Tings duóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20150815-exkluziv-interju-a-the-ting-tings-duoval-a-szigeten.htmlA Life.hu stábja mindennap kint van a Szigeten, és lencse-, illetve mikrofonvégre kapják a legérdekesebb előadókat és a bulizni vágyó celebeket. Riporterünk ezúttal a The Ting Tings-duót faggatta a fesztiválturnéról, az új albumukról, hogy miként érzik magukat Budapesten.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huDúl a szerelem! Osvárt Andi bemutatta kedvesét a szüleinekhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-osvart-andrea-es-esperes-akos-kozott-dul-a-szerelem-a-szigeten-is.htmlOsvárt Andrea törékeny alakja nem hiányozhat a Szigetről. A bájos színésznő idén mindennap kilátogat a fesztiválra a kedvesével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.