Maldív-szigetek hajó Instagram Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián a Maldív-szigeteken csapatja.

Nem is akármivel - az Instagram oldalára posztolt kép tanúsága szerint az Éden Hotel egykori műsorvezetője bizony hajóskapitány lett. Hogy a hajó esetleg saját szerzemény-e, vagy "csupán" egy bérelj járgány, a posztból nem derül ki. Kíváncsian várjuk az esetleges folytatást!

Forrás: Instagram / berkikrisztian

Hatalmasat esett Lady Gaga - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150816-lady-gaga-hatalmasat-bukott-egy-etterem-elott.htmlMeg is sérülhetett volna a világhírű énekesnő, amikor egy éttermet elhagyva hatalmasat esett az autójához érve. Az esetet a paparazzik rögtön lencsevégre is kapták. TV + Sztárok--Hajdú Péter esküvői képpel lepte meg a rajongókat - Hét éve mondták ki az igent!http://www.life.hu/sztarok/20150816-hajdu-peter-es-sarka-kata-ma-het-eve-hazasok-foto.htmlÉletének egyik fontos pillanatáról készült fotóval örvendeztette meg követőit a műsorvezető, aki pontosan hét évvel ezelőtt kötötte össze az életét Sarka Katával.TV + Sztárok--Amíg a Buddy el nem választhttp://www.life.hu/sztarok/20150816-a-life-hu-buddyguideja-segit-a-sziget-hazassagoknal.htmlAmíg a halál el nem választ... vagy inkább, míg a Buddy el nem választ? A Sziget házasságkötő sátrában jártunk.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huChippendale-táncos lesz Győzikéből?http://www.life.hu/sztarok/20150816-gaspar-gyozo-chippandale-fiukkal-lep-fel.htmlSem a TV2-nek, sem az RTL Klubnak nem kell Gáspár Győző, új karriert épít az egykori valóságshow-hős.TV + SztárokOrigoOrlando Bloom visszatér a fedélzetrehttp://www.life.hu/sztarok/20150816-orlando-bloom-will-turner-szerepeben-visszater-a-karib-tenger-kalozai-5-reszebe.htmlMegkönnyebbülhetnek a rajongók, ugyanis a Disney megerősítette, hogy Orlando Bloom is szerepelni fog a A Karib-tenger kalózai soron következő 5. részében.TV + Sztárok--Istenes Bence: "Amit megkeresek, azt nem szórom el"http://www.life.hu/sztarok/20150815-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-karrierrol-penzrol-szerelemrol-csobot-adelrol-meselt.htmlAz alig harmincéves Istenes Bence mindent elért, amire csak egy fiatal vágyik. Karrier, gyönyörű barátnő, népszerűség. Ám, ahogy TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.