Hatalmasat esett Lady Gaga - Videó!

Forrás: AFP/Mike Coppola -
étterem paparazzi videó énekesnő Lady Gaga esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg is sérülhetett volna a világhírű énekesnő, amikor egy éttermet elhagyva hatalmasat esett az autójához érve. Az esetet a paparazzik rögtön lencsevégre is kapták.  

Az énekesnő a nyugat-hollywoodi Pump étteremből lépett ki a tulaj oldalán, és próbált mielőbb meglépni a fotósok elől, ám azok igencsak erőszakosan a nyomában voltak. Amikor az autójához ért, valószínűleg rosszul léphetett, és konkrétan előre esett. A TMZ fel is vette a történteket, és a videót látva mi is nagyot nevettünk. Az esés után Gaga ugyan beszállt az autóba, ám az a röpke pár perc igencsak kínosra sikeredett.

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

Lady Gaga Forrás: AFP/Mike Coppola

Hajdú Péter esküvői képpel lepte meg a rajongókat - Hét éve mondták ki az igent!http://www.life.hu/sztarok/20150816-hajdu-peter-es-sarka-kata-ma-het-eve-hazasok-foto.htmlÉletének egyik fontos pillanatáról készült fotóval örvendeztette meg követőit a műsorvezető, aki pontosan hét évvel ezelőtt kötötte össze az életét Sarka Katával.TV + Sztárok--A Fesztivál Buddy után bomlanak a csajokhttp://www.life.hu/sztarok/20150816-a-life-riportere-a-telekom-buddyval-csajozott-a-szigeten.htmlNehezen megy az ismerkedés? Kapj a nyakadba egy Buddy-t és le sem tudod magadról vakarni a rajongókat. Nézd meg, hogy csinálta a Life.hu BuddyGuide-ja.TV + SztárokOrigoOrlando Bloom visszatér a fedélzetrehttp://www.life.hu/sztarok/20150816-orlando-bloom-will-turner-szerepeben-visszater-a-karib-tenger-kalozai-5-reszebe.htmlMegkönnyebbülhetnek a rajongók, ugyanis a Disney megerősítette, hogy Orlando Bloom is szerepelni fog a A Karib-tenger kalózai soron következő 5. részében.TV + Sztárok--Dúl a szerelem! Osvárt Andi bemutatta kedvesét a szüleinekhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-osvart-andrea-es-esperes-akos-kozott-dul-a-szerelem-a-szigeten-is.htmlOsvárt Andrea törékeny alakja nem hiányozhat a Szigetről. A bájos színésznő idén mindennap kilátogat a fesztiválra a kedvesével. TV + SztárokOrigoMegőrjítette a szerelem, tönkrement a karrierjehttp://www.life.hu/sztarok/20150815-megorjitette-a-szerelem-tonkrement-a-karrierje-kiraly-l-norbinak.htmlKirály L. Norbi állítja, anno, amikor gyermeke édesanyját megismerte, elhanyagolta a szakmai életét. Időközben pedig a kapcsolata is tönkrement. Megfogadta: ezentúl első a munka. TV + Sztárok--5 szerelmes idézet a Született feleségekből - Ugye, ti is imádtátok őket?http://www.life.hu/sztarok/20150815-a-szuletett-felesegek-szerelmes-idezetei.htmlKi ne emlékezne a Született feleségekre? Susan, Gabi, Bree és Lynette kalandjait nehéz lenne röviden összefoglalni, de most összeválogattunk nektek a sorozatból néhány olyan idézetet, amelyek kedvet csinálhatnak, hogy újra megnézzétek a kedvenc epizódjaitokat. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.