Hujber Ferenc szándékosan nem ment ki a Szigetre

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc Sziget2015 Sziget Fesztivál 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első eset, hogy a színész szóvá teszi, hogy direkt nem viselkedik celebként. Legutóbb luxusnyaralásaikról posztoló kollégáit méltatta, most pedig a Szigettől határolódott el.

"Szuperül éreztük magunkat. Nagyon örülök, hogy az idő is ennyire jó volt, és hogy kimaradtunk a Sziget-őrületből, ami Budapesten eközben zajlott. Ez a hét csak a láblógatásról szólt, úgyhogy amint visszaérünk a fővárosba, már indulok is futni, mert nagyon hiányzik a sport" - nyilatkozta Feri a Blikknek, amikor a lap gyenesdiási nyaralásásról faggatta.

Hujber Feri családja. Forrás: Facebook/Mokka

"Ilyen meleget szerintem csak a vízparton lehet elviselni. Sokat fürödtünk, vízibicikliztünk. Noel még nem tud úszni, de szeptembertől iskolába megy, ahol folyamatosan járnak majd uszodába. Azt gondolom, év végére jól megy majd neki, úgyhogy a jövő évei nyaraláson már ő is úszkál a Balatonban" - mesélte a színész, aki egyre jobban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.