Havasi Balázs Sziget2015 testőr sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig meglepődünk, ha egy magyar művészt vagy celebet látunk  személyi testőrrel a nyomában fesztiválozni. Havasi Balázs is csak így tudta nyugalmát biztosítani a Szigeten, pedig  szinte senki sem ismerte fel.

A felkapott Hajdú házaspárnál megszokott, hogy nyilvános rendezvényre testőrrel érkeznek, így a Balaton Soundon is végig árgus szemek figyelték a szekusok, hogy nehogy valaki túl közel merészkedjen a Life.hu gyönyörű sztárszerzőjéhez, vagy akár férjéhez.

Tavaly szintén ezen a fesztiválon döbbentette meg új szokásával az újságírókat Mága Zoli, aki mellől el sem mozdult a biztonságára ügyelő szakember. A Szigeten balhézó Kedves Ferenc azóta kénytelen személyi védelmet kérni magának és új szerelmének, miután a televízióban nyiltan bevallotta, hogy egy párt alkot Zimány Lindával. Most meg Havasi Balázs sokkolt személyi testőrrel a Szigeten!

Jobb oldalon a testőr, középen Havasi barátnője és bal oldalon Havasi Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Igaz, a zenész kevésbé volt felismerhető tökéletesen belőtt frizura nélkül, de így is szemet szúrt, hogy a mosdóba igyekvő zenész és párja mögött szorosan ott mozgott a testőr, majd az ajtó előtt megvárta, amíg könnyítettek magukon. Balázs ezután a tükör előtt igazgatta egy darabig a frizuráját, ami nem sikerülhetett tökéletesre, mert nem engedte, hogy arcát lefotózzuk.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

" Nincs belőve a hajam"- mondta, majd sebesen kirobogott a VIP szekcióból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.