A vihar tönkretette Czutor Zoli minden munkaeszközét: Durva fotó!

Czutor Zoli vihar Czutor Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medencévé változott Czutor Zoli stúdiója. Minden munkaeszköze használhatatlan lett. 

A hétfői durva esőzés nem kímélte a sztárokat sem. A Belmondo zenekar frontembere Facebookra töltött fel képeket, amelyeken látszik, hogy térdig áll a vízben, és nem csak ő, hanem az összes felszerelése is. "Belvárosi wellness stúdióm lett, saját jacuzzival, medencével. Kb. minden fontos stúdióeszközömnek, hangszeremnek szevasz" - írta Zoli.

Forrás: Facebook/ Czutor Zoltán

Malibu, tengerpart, napfény: Pasis napot tartott David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20150818-david-beckham-barataival-motorozott-malibuban-a-tengerparton.htmlMalibu, tengerpart, napfény és a barátok - valahogy így telt az exfutballsztár hétvégéje.TV + SztárokOrigoMegmutatta szerelmét az RTL Klub sztárja: Bikiniben!http://www.life.hu/sztarok/20150817-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-megmutatta-uj-szerelmet-kis-kedvencet-a-kutyusat.htmlA Barátok közt színésznője strandolás közben, a hűs habokban állva kiáltotta világgá, hogy szerelmes.TV + Sztárok--"Paul Walker itt van velünk lélekben!"- Elhunyt kollégájára emlékezett Vin Dieselhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-vin-diesel-szinesz-paul-walker-elhunyt-kollegajara-es-baratjara-emlekezett-a-teen-choice-awards.htmlA Halálos iramban sztárja vette át a Teen Choice Awards elismerését, köszönőbeszédében pedig egykori színésztársára, a 2013-ban tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkerről emlékezett meg.TV + Sztárok--Ennivalóan édes utastársra lelt Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20150817-rubint-rekanak-fitneszedzonek-cuki-munkatarsa-akadt-megpedig-a-csaladjuk-uj-tagja-egy-kutyus.htmlRéka a Schobert család új tagjának sofőre lett. A kutyus a luxusautó hátsó üléséről leskelődött - hát nem zabálnivaló?TV + Sztárok--Szabó Ádám: "Kezdeményező vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150817-szabo-adam-a-szigeten-a-toleranciarol-beszel.htmlSzabó Ádám énekest a Szigeten állítottuk meg és arról faggattuk, vajon a magyarok mennyire elfogadóak? Érdekes válasz érkezett...TV + SztárokOrigoFásy Ádám koncertjét tüntetés zavarta meghttp://www.life.hu/sztarok/20150817-fasy-adam-mulatos-zenesz-koncertjet-tuntetes-zavarta-meg-egy-hangosbemondon-penzt-koveteltek-tole.html„Fásy Ádám, add meg a pénzemet!" – harsogott egy hangosbeszélőből a felszólítás, megszakítva ezzel a mulatós zenész éppen zajló produkcióját.TV + SztárokMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.