Hódi Pamela a Maldív-szigeteken győzte le legnagyobb félelmét - Fotó!

úszás Hódi Pamela Maldív-szigetek tenger félelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián csodás helyre vitte nyaralni a családját, ahol gyermekének anyja a víz mélyén kalandozott.

Az egykori - vagy az is lehet, hogy jelenlegi - szerelmespár a Maldív-szigeteken már szelfizett közös ágyból, és pazar reggelijüket is megörökítették. Legutóbb pedig egy sokatmondó összebújós képen pózoltak. Pamelát minden jóval kényezteti Krisztián, legutóbb kipróbálhatta, milyen a türkizkék tengerben alámerülni.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela

„Jelentem! Legyőztem a félelmemet, csodálatos dolgokat láttam a víz mélyén, köztük óriásteknőst is. Imádtam minden percet, annak ellenére is, hogy a telefonom sajnos beázott..." - írta a képhez Pamela.

A szer nem válogat - Meghalt Bobbi Kristina drogdílerehttp://www.life.hu/sztarok/20150818-meghalt-whitney-houston-enekesno-es-lanyanak-bobbi-kristinanak-a-drogdilere-steven-stepho.htmlA kábítószer nem válogat! Az világhírű anya-lánya páros után elhunyt a család drogdílere is.TV + Sztárok--A Miss Balaton egyik indulója világsztárt helyettesítetthttp://www.life.hu/sztarok/20150818-a-miss-balaton-induloja-bertok-fruzsina-a-vilaghiru-orosz-modell-irina-sajk-fenydublore-volt.htmlBertók Fruzsinak különleges szerep jutott egy filmforgatáson.TV + SztárokOrigoA vihar tönkretette Czutor Zoli minden munkaeszközét: Durva fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150818-czutor-zoltan-enekes-studioja-nagyon-beazott-a-vihartol.htmlMedencévé változott Czutor Zoli stúdiója. Minden munkaeszköze használhatatlan lett. TV + Sztárok--Együtt vakációzott Salma Hayek és Pierce Brosnanhttp://www.life.hu/sztarok/20150818-salma-hayek-es-pierce-brosnan-egyutt-toltotte-nyaralasat-hawaii-on.htmlKettős családi nyaralást szervezett a két színész a meseszép Hawaii-ra.TV + Sztárok--Változás lesz a Barátok köztben: Ősztől felfordul a Mátyás király térhttp://www.life.hu/sztarok/20150818-valtozas-a-baratok-kozt-cimu-sorozatban.htmlIdén először nem ment nyári szünetre a magyarok kedvenc sorozata, a Barátok közt. Most újabb változás következik. TV + Sztárok--Ennivalóan édes utastársra lelt Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20150817-rubint-rekanak-fitneszedzonek-cuki-munkatarsa-akadt-megpedig-a-csaladjuk-uj-tagja-egy-kutyus.htmlRéka a Schobert család új tagjának sofőre lett. A kutyus a luxusautó hátsó üléséről leskelődött - hát nem zabálnivaló?TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.