Kulcsár Edinát sem kímélte a vihar: De így is sugárzóan szép - Fotó!

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
Miss World eső kutya kutyasétáltatás vihar Kulcsár Edina gazdi esőkabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bőrig ázott kutyasétáltatás közben a szépségkirálynő, de ő még így is sugárzóan szép.

Jól áll a vizes, megtépázott haj Kulcsár Edinának, aki végre felvehette a királynőválasztáson kapott zöld esőkabátot. Csoki kutya pedig nagyon boldog lehet, hogy olyan gazdija van, aki dacolva az időjárási viszonyokkal leviszi egy rövid sétára.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Amikor örökbe fogadtuk Csokit a kutyánkat, nem gondoltam át, hogy ha esik, ha fúj, ki kell vinni! Persze ezzel nincsen probléma, csak ilyenekre tényleg nem gondol az ember! (Ezért kell mindig felelősségteljes döntést hozni!) Nagyon megörültem, amikor megtaláltam ezt az esőkabátot! Még a Miss World táborában kaptam, és eddig nem volt alkalmam viselni. Igyekszem vigyázni rá, hátha majd még az én lányom is hordhatja!" – írta Edina.

/1508/D_zs_2015818101155ÉNB Zsófit kiírták a sorozatból - Véget ér a karrierje?http://www.life.hu/sztarok/20150818-enb-zsofit-ket-ev-utan-kiirjak-a-nepszeru-sorozatbol.htmlA nézők legnagyobb bánatára több év szereplés után otthagyja a népszerű sorozatot Zsófi, akit többen is a legdögösebb karakternek tartottak.TV + Sztárok--Mi történt? Teljesen eltorzult Sarka Kata és Szabó Zsófi arca - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150818-teljesen-eltorzult-sarka-kata-es-szabo-zsofi-arca-megdobbento-foto.htmlSokkoló fényképet találtunk sztárszerzőnk, Sarka Kata Instagram oldalán. A szépség Szabó Zsófival szerepel a képen, arcukkal azonban valami nagyon furcsa dolog történt.TV + SztárokJennifer Lopez valóra váltotta az egyik rajongója kéréséthttp://www.life.hu/sztarok/20150817-jennifer-lopez-teljesitette-egy-rajongoja-extrem-kereset.htmlNéha a világsztárok is megmutatják, mennyire emberiek, és igenis fontosak számukra a rajongóik. Így tett most Jennifer Lopez is, aki nagy örömet szerzett egy fiatal fiúnak.TV + SztárokOrigoŐk lesznek a Sztárban sztár 3. évadjának szereplői - Már teljes a lista!http://www.life.hu/sztarok/20150817-a-sztarban-sztar-harmadik-evada-igen-eros-mezony-lesz-ok-a-szereplok.htmlŐsszel újból visszatér a tévéképernyőkre Magyarország legnagyobb házibulija, amely minden hétvégén nézők százezreit csábította a képernyők elé.TV + SztárokThinkstockSzabó Ádám: "Kezdeményező vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150817-szabo-adam-a-szigeten-a-toleranciarol-beszel.htmlSzabó Ádám énekest a Szigeten állítottuk meg és arról faggattuk, vajon a magyarok mennyire elfogadóak? Érdekes válasz érkezett...TV + SztárokOrigoEgy másik férfi miatt ért véget a házassága a Szulejmán sztárjának?http://www.life.hu/sztarok/20150817-nur-aysan-a-szulejman-sztarja-megcsalta-a-ferjet-egy-masik-ferfival-aki-miatt-veget-ert-a-hazassaga.htmlMásfél éve, hogy hozzáment Levent Vezirogluhoz a Szulejmán című sorozat első szultánája, Nur Aysan. A hírek szerint azonban máris új férfi van az életében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.