Harcosok klubja! VV Laci bunyózni hívja Aureliót

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
valóvilág MMA sértegetés Bunyó VV Laci Aurelió összeveszés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a báll a ValóVilág hetedik szériájának Lacija és a hatodik rész győztese, VV Aurelio között, miután a srácok összeszólalkoztak a Facebook-oldalukon.

Laci egy MMA-mérkőzésre (Mixed Martial Arts: ketrecharc, küzdősport) hívta ki Aureliót, aki egyelőre nem fogadta el a kihívást, de azok után, ahogy a közösségi oldalon egymásnak mentek, valószínűleg elégtételt akar majd venni ő is – írta a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Kitettem egy képet a Facebookra, amihez Aurelio azt kommentelte, hogy vár minket a háza előtt. Ami annyit jelent, hogy összemérhetjük az erőnket" – magyarázta Laci, aki azért igencsak elvetette a sulykot. Aureliót többek között azzal vádolja, hogy kokainozott, valamint hogy egy-egy jobb lehetőségért cserébe odaadja a testét bárkinek.

„Egy barátságos meccset tervezek vele. Az ötlet pedig nem azért jött, mert a Facebookon elindult ez a szócsata, hanem már korábban. Egyszerűen csak szeretném, ha kiderülne, melyikünk a keményebb legény, és erre az MMA tökéletesen alkalmas" – magyarázta Laci, aki novemberre tervezi a mérkőzést.

A VV6 győztese viszont úgy döntött, nem vállalja a kihívást, esze ágában sincs a tévében vetekedni.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Ha Laci meg akar mérkőzni velem, akkor azt bárhol megteheti, nem kellenek hozzá kamerák. Nem fogom neki megadni az esélyt, hogy esetleg egy ilyen meccs által szerepelhessen a tévében. A címemen megtalál, akár Baján, akár Budapesten. Ha ketrecharcot akar, felőlem hozhat ide ketrecet is és meglátjuk ki fog nyerni" - magyarázta Aurelio.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.