Az utcára kerülhet Robin Williams özvegye

Forrás: AFP/Theo Wargo -
Villa özvegy pénz otthon Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Susan Schneider, Robin Williams özvegye nem tudja fizetni a milliós villát, amelyben a néhai filmszínésszel közösen éltek. 

Susan Schneider 3 évig volt Robin Williams felesége, mielőtt a színész egy évvel ezelőtt meghalt. Robin végrendeletében a nőre hagyta közös házukat, azt azonban az asszony nem tudja fenntartani a luxusingatlant. Éppen ezért nemrégiben arra kérte a bíróságot, hogy emeljék meg az eredetileg számára ítélt örökség összegét.

Forrás: AFP/Theo Wargo

Csakhogy Robin Williams három gyermeke ezzel nem ért egyet. Ők úgy gondolják, a mostohaanyjuk éppen elég pénzt kapott már így is.

Gáspár Evelin nem csak luxuskocsit, luxusórát is villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150820-gaspar-evelin-nemcsak-luxuskocsit-luxusorat-is-villantott-balatonfureden.htmlGyőzike lánya szinte hétről hétre mutat valamit, amitől egy átlagembernek eláll a lélegzete...TV + SztárokOrigoIlyen Bódi Sylvi teste szörfözés közben - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20150820-ilyen-bodi-syvi-teste-szorfozes-kozben-videonaplo-a-sportrol.htmlBódi Sylvi igazi szerelme a szörfözés. És meg is mutatja, milyen jól kijönnek egymással.TV + Sztárok--Kedves Ferenc a Szigeten balhézott - nekiesett a fotósoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-kedves-ferenc-zimany-linda-uj-baratja-a-milliardos-balhet-csapott-a-szigeten.htmlKedves Ferenc kikelt magából. A Blikk szerint minősíthetetlen hangon beszélt a lap fotósaival, akik néhány felvételt szerettek volna készíteni az üzletemberről Zimány Lindával az oldalán. TV + SztárokOrigoIngyen élet a Szigeten? Így ehetsz, ihatsz és aludhatsz kényelmesen egyetlen fillér nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-ingyen-etel-es-ital-a-szigeten.htmlHa csupán a belépőt tudjuk kicsengetni a Szigetre, akkor se keseredj el! Megmutatjuk, hogyan lehet túlélni egy napot a fesztiválon: evés-ivás-pihenés egyetlen fillér nélkül. TV + Sztárok--Less be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-robbie-williams-oltozojeben-jartunk-a-sziget-fesztivalon-ahol-otcsillagos-luxus-fogadta.htmlKülönleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe! TV + SztárokAFPGanxsta Zolee falunapon verekedett: "Ha ott hagyják, megölöm"http://www.life.hu/sztarok/20150808-ganxta-zolee-falunapon-leugrott-a-szinpadrol-es-osszevert-egy-nezot-aki-leontotte-sorrel.htmlGanxta Zolee mindig is balhés volt, és úgy tűnik, annak ellenére, hogy közel jár az ötvenhez, még mindig benne van a verekedésben, ha a helyzet úgy kívánja. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.