"Nekem is vannak hullámvölgyeim" - Exkluzív interjú Alexander Rybakkal

Alexander Rybak hegedű koncert komolyzene zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többek közt magánéletéről, a kétnyelvűségéről és a zenéhez való viszonyáról is nyilatkozott a Life.hu riporterének Alexander Rybak, aki Budapesten adott nemrég koncertet. 

A fiatal belarusz származású norvég hegedűművész, énekes és zeneszerző 2009-ben nyerte meg az Eurovíziós Dalversenyt. Nemrég pedig Budapesten adott koncertet, amely előtt a Life.hu riporterének sikerült mikrofonvégre kapnia.

Mit szólnál, ha Kedves Ferenc megkörnyékezne?http://www.life.hu/sztarok/20150821-voxpop-az-utca-emberenek-velemenye-kedves-ferencrol.htmlVlogOli ezen a héten is megkérdezte az utca embereinek véleményét. Ezúttal Kedves Ferenc volt a központi téma. TV + SztárokOrigoKeményen kiosztotta a kommentelőket Gáspár Győző - Kő kövön nem maradthttp://www.life.hu/sztarok/20150821-gaspar-gyozo-kemenyen-kiosztotta-a-kommenteloket-kozossegi-oldalan.htmlGáspár Győzőnél úgy tűnik, betelt a pohár, többé nem akarja magát rosszindulatú emberekkel körülvenni. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÁlomutazással lepte meg férje Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/sztarok/20150820-alomutazassal-lepte-meg-ferje-hosszu-katinkat-maltara-repultek.htmlHosszú Katinkára ráfér a pihenés - férje egy álomúttal ajándékozta meg. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert: "Eladtam magam, akár egy sarki prosti" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20150820-puszer-robert-a-kereskedelmi-televiziok-musorarol-es-azokban-valo-szerepeirol-beszel.htmlPuzsér Róbert kikelt magából. Durva véleményt fogalmazott meg a kereskedelmi tévékről, a műsorokról, a maga által vállalt szerepekről bennük. És még sok minden másról. TV + SztárokOrigoAz utcára kerülhet Robin Williams özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20150820-az-utcara-kerulhet-robin-williams-ozvegye-nem-tudja-fizetni-a-villat.htmlSusan Schneider, Robin Williams özvegye nem tudja fizetni a milliós villát, amelyben a néhai filmszínésszel közösen éltek. TV + Sztárok--Laár András 20 év után kibékült Galla Miklóssalhttp://www.life.hu/sztarok/20150819-laar-andras-zenesz-humorista-husz-ev-utan-kibekult-galla-miklos-humoristaval-es-egyutt-lepnek-fel.htmlAz abszurd humor két nagyágyúja hosszú évek után békejobbot nyújtott egymásnak, sőt, hamarosan ismét egy színpadon lépnek fel.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.