Keményen kiosztotta a kommentelőket Gáspár Győző - Kő kövön nem maradt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
düh indulat Gáspár Győző komment kommentek sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győzőnél úgy tűnik, betelt a pohár, többé nem akarja magát rosszindulatú emberekkel körülvenni. 

Egy eléggé indulatos bejegyzésben fakadt ki közösségi oldalán Gáspár Győző, aki az okokat ugyan nem ismertette a plénum előtt, azonban keményen odaszólt minden bírálójának.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Akinek nem lennék szimpatikus, vagy valami problémája van velem, nyugodtan távolítson el az ismerősei közül, idővel én úgyis megteszem. Nem vagyok rá kíváncsi, 2 színű emberek ne nézelődjenek" - írta a showman, akit nemrég nagyon drága ajándékkal lepett meg felesége, Bea asszony.

Ezzel a nővel csalja Vilmos herceg Katalint?http://www.life.hu/sztarok/20150821-vilmos-herceg-gemma-mullennel-csalja-katalin-hercegnet-a-hirek-szerint.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk, a Daily Mail egyik forrása szerint válságban van Katalin hercegné és Vilmos házassága, veszekedéseik oka pedig állítólag egy harmadik fél. TV + SztárokAFPA TV2 már keresi Gombos Edina utódját - Kulcsár Edina is a jelöltek között vanhttp://www.life.hu/sztarok/20150821-a-tv2-aktiv-musoranal-keresik-gombos-edina-utodjat-kulcsar-edina-es-osvart-andrea-is-az-eselyesek.htmlAhogyan arról már korábban is beszámoltunk, Gombos Edina családjával együtt egy időre Amerikába költözött. Amíg nem tér vissza, az Aktív című műsor producere, Hajdú Péter új műsorvezetőt keres Edina helyére. TV + SztárokOrigoRajongója zaklatja Rékasi Károlyt - A színész nagyon megelégelte a dolgothttp://www.life.hu/sztarok/20150821-rekasi-karolyt-haborodott-rajongoja-zaklatja-facebook-oldalan.htmlRékasi Károlynak nemcsak a baleset utáni lábadozás okoz nehéz perceket, hanem egy rajongója is, aki közösségi oldalán zaklatja a színészt. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert: "Eladtam magam, akár egy sarki prosti" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20150820-puszer-robert-a-kereskedelmi-televiziok-musorarol-es-azokban-valo-szerepeirol-beszel.htmlPuzsér Róbert kikelt magából. Durva véleményt fogalmazott meg a kereskedelmi tévékről, a műsorokról, a maga által vállalt szerepekről bennük. És még sok minden másról. TV + SztárokOrigoZimány Linda: „Sokat sírok, ha bántanak"http://www.life.hu/sztarok/20150819-zimany-linda-modell-bevallotta-ha-bantjak-sir-mert-nagyon-erzekeny-a-lelke.htmlA modell őszintén vallott arról, mit érez, amikor bántják új párja vagy extravagáns életvitele miatt.TV + Sztárok--A viharban milliós kár érte a sztárokathttp://www.life.hu/sztarok/20150819-a-viharban-millios-kar-erte-a-sztarokat-molnar-anikot-kovacs-aront-kowalskyt.htmlMolnár Anikó szépségszalonjában kilenc ember segített merni a vizet, több zenekar pedig értékes berendezéseit mentette a Dürer-kertben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.