Hujber Ferenc: "A halál rózsaszín, és tulajdonképpen vicces"

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferencet nemrég megérintette a halál szele, amikor újraélesztették, mégis viccelődve beszél az elmúlásról. Szerinte nem csak egyszer él az ember.

"Az egészségem hibátlan, ha nem kérdezik, eszembe sem jut kontrollra menni, rég nem is voltam" – mondta Hujber a Borsnak."Nincs olyan, hogy kell. Nem csak egyszer élünk."

Forrás: Facebook/Mokka

"Ha meg kell halni, akkor készen állok. Mindig is készen álltam. Azt tartom, úgy kell élni, hogy ha a jóisten aznap elszólít, akkor is teljes életet hagyjunk magunk mögött. Aki élt sokat, az nem fél. Amúgy is, szerintem a halál nem fekete, nem is veszem komolyan. Inkább rózsaszín, és tulajdonképpen vicces" – nyilatkozta a kétgyermekes apuka.

Rendőrt hívtak Rékasi Károly zaklatójára - Más színészeknél is próbálkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20150822-rendort-hivtak-rekasi-karoly-zaklatojara.htmlRékasi Károlyt a Facebookon zaklatta jó ideig egy Hajnalka nevű nő. Kiderült, nem az otthon lábadozó színész az egyetlen, akit megtalált. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu300 ezerért vacsorázott a nászúton a sztárpárhttp://www.life.hu/sztarok/20150822-jennifer-aniston-es-justin-theroux-rengeteget-koltott-a-naszuton.htmlA francia Closer értesülései szerint Jennifer Aniston férje, Justin Theroux alaposan a zsebe mélyére nyúlt a nászút alatt. TV + SztárokAFPVillám csapott Fásy Ádám lányába, Zsülikébehttp://www.life.hu/sztarok/20150822-villam-csapott-fasy-adam-lanyaba-zsulikebe.htmlOtthonukban, a teraszon számítógépezett Fásy Zsüliett, mikor megérkezett a vihar, és belecsapott egy villám.TV + Sztárok--"Nekem is vannak hullámvölgyeim" - Exkluzív interjú Alexander Rybakkalhttp://www.life.hu/sztarok/20150821-alexander-rybakkal-budapesti-koncertje-elott-nyilatkozta-neki-is-vannak-hullamvolgyei.htmlTöbbek közt magánéletéről, a kétnyelvűségéről és a zenéhez való viszonyáról is nyilatkozott a Life.hu riporterének Alexander Rybak, aki Budapesten adott nemrég koncertet. TV + Sztárok--Milliós ajándékot kapott Győzike Bea asszonytól a születésnapjára - Schobert Norbi sem hagyta szó nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20150820-millios-ajandekot-kapott-gyozike-bea-asszonytol-szuletesnapjara-hublot-orat-don-perignon-pezsgot.htmlGyőzike polgárpukkasztó fotót tett közzé a közösségi oldalán.TV + SztárokOrigoCsúnyán beszólt a kommentelőknek Hódi Pamela - és milyen igaza van!http://www.life.hu/sztarok/20150820-csunyan-beszolt-a-kommenteloknek-hodi-pamela-es-milyen-igaza-van-a-maldiv-szigetekrol-uzent.htmlHódi Pamela kifakadt közösségi oldalán. Nem érti, hogy azok, aki megállás nélkül bántják, miért követik őt az oldalán? Vett egy mély levegőt, és megosztotta gondolatait és érzéseit a rajongókkal. És a nem rajongókkal. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.