Férfiak örömére! Így kíván jó éjszakát Cserpes Laura - Fotó!

Cserpes Cserpes Laura énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges énekesnő, aki legutóbb elmondta, hogyan gondol vissza a Berkivel való kapcsolatára, most rajongóinak üzent. Leginkább talán a férfiaknak.

"Álmodjatok szépet" - lehellte fotója fölé Laura, melyet nyilvános Instagram oldalán tett közzé:

Forrás: Instagram/cserpeslaura

"Kedves @cserpeslaura meg kell mondjam eleinte nem voltal szimpatikus szamomra,nemregiben lattam egy veled keszult interjut,azota megkedveltelek a dalaidat megjobban,szinte mindennap hallgatom oket:-) es a szepseged is emlitesre melto. Jo ejszakat kivanok ! :-)" - kommentelte egy rajongó a szépséges magyar híresség üzenetét, vagyis úgy tűnik, a kívánság célba ért.

Lola egyre szexibb és szexibb lesz: Íme a bizonyíték!http://www.life.hu/sztarok/20150823-lola-a-magyar-enekesno-egyre-szexibb-es-szexibb-lesz-ime-a-bizonyitek.htmlMeglátásaink szerint egyre dögösebbre veszi a figurát Lola. A fiatal énekesnő napról napra merészebb fotókkal látja el ugyanis közösségi oldalát.TV + Sztárok--Baleset érte Zimány Lindát: Megosztotta fájdalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20150823-baleset-erte-zimany-lindat-megosztotta-fajdalmat-amikor-megcsipte-egy-mehecske.htmlKedves Ferenc kedvese szenvedős fotót posztolt Instagram oldalára. A celeblány vélhetően méhcsípés áldozata lett.TV + Sztárok--Belefulladunk Dukai Regina nyaralós fotóiba: Nem áll le a posztolássalhttp://www.life.hu/sztarok/20150823-belefulladunk-dukai-regina-nyaralos-fotoiba-a-modell-nem-all-le-a-posztolassal.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, álomszép helyen pihen Dukai Regina. És szerencsére folyamatosan posztol is.TV + Sztárok--Élménybeszámoló: Béres Alexandra Törökországba vitte nyaralni gyermekeithttp://www.life.hu/sztarok/20150823-beres-alexandra-torokorszagba-vitte-nyaralni-gyermekeit.htmlKalandosra sikeredett Béres Alexandráék családi nyaralása. Bár tökéletesen szórakoztak a török Riviéra egyik családbarát szállodájában, a tíz hónapos Flóra belázasodott, ráadásul elveszett a kocsikulcsuk is.TV + Sztárok--150 milliós házba költözött Szinetár Dóra és Makranczi Zalán?http://www.life.hu/sztarok/20150823-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-150-millios-hazba-koltoztek.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Dóra szüleinél tervezett összeköltözni a friss házaspár. Lapinformációk szerint ez mára meg is történt.TV + Sztárok--Wow! Nem tud leállni a szexis fotók posztolásával VV Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20150823-vv-seherezade-megint-szexi-keppel-koszontotte-a-napot-furdoruhaban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egyre dögösebb az egykori valóságshow-sztár, amit nem is fél takargatni a nyilvánosság elől. A 25 éves lány alakja igazán irigylésre méltó, és ezt, amikor csak lehet, meg is mutatja. Íme a legújabb alkotások.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.