Világsztárok egy képen - Újabb sztárszelfi született!

Forrás:Facebook/Barbra Streisand -
Barbara Streisand John Travolta fotó szelfi Ryan Murphy Hollywood Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi hollywoodi világsztárok szerepelnek azon a fotón, amit a kétszeres Oscar-díjas színésznő, Barbra Streisand tett közzé a minap saját rajongói oldalán.

Imádjuk nézegetni a világsztárok által készített szelfiket, mert árad belőlük a spontaneitás és a hétköznapiság. A minap Barbara Streisand lepett meg minket egy fotóval, amelyen több hollywoodi színész és zenész társaságában pózol a saját otthonában. A képen olyan sztárok kaptak helyet, mint John Travolta, Ryan Murphy, Lady Gaga, vagy Kelly Preston. Legutoljára az idei Comic-Con tartogatott egy igen vicces felvételt a világ számára, ahol Margot Robbie bemutatott a kameráknak.

Ryan Murphy, Lady Gaga, John Travolta, Barbra Streisand, Kelly Preston és James Brolin. Forrás:Facebook/Barbra Streisand

Hihetetlen átváltozás: Makaronkirálynő lett az RTL Klub sztárja, VV Kingahttp://www.life.hu/sztarok/20150824-vv-kinga-kutai-kinga-komoly-uzletasszony-lett-makaronokat-keszit.htmlA szőke, bájos VV Kinga komoly üzletasszony, azaz cukrászasszony lett. Belevetette magát a makaron biszniszbe és isteni francia édességeket készít nagyüzemben.TV + Sztárok--Plakátok miatt veszett össze Hajdú Péter és a Korda házaspárhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-plakatok-miatt-osszeveszett-hajdu-peter-korda-gyorggyel-es-balazs-klarival.htmlKülönös dolog miatt szólalkozott össze Hajdú Péter és a Korda házaspár. TV + Sztárok--Így pihent egy luxusjachton férjével és gyerekeivel Elton Johnhttp://www.life.hu/sztarok/20150824-elton-john-igy-pihent-a-francia-riviera-partjan-egy-jachton.htmlCsodás hétvégét tölött el családjával a francia Riviérán a világsztár. Két fiukkal, Zacharyvel, és Elijah-val valamint férjével, Daviddal pihent.TV + Sztárok--Hoppá! Cinthya Dictator igazán dögös pasit varázsolt ByeAlexből: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150824-cinthya-dictator-fotoslany-dogos-pasit-csinalt-byealex-enekesbol-egy-fotozas-alkalmaval.htmlKülönleges képet készített a fotóslány az énekesről, amelyen igazi füstös cowbojként ábrázolta Alexet.TV + Sztárok--George Clooney igazi szelfigyilkos: Cindy Crawford csókját photobomboltahttp://www.life.hu/sztarok/20150824-cindy-crawford-csokos-fotoja-nem-sult-el-valami-jol.htmlIgazán vicces képre bukkantunk a gyönyörű szupermodell, Cindy Crawford Instagram oldalán, aki George Clooney társaságában mulatott a hétvégén.TV + SztárokOrigoTaylor Swift lemondta a fizetős fellépését, hogy ingyen adjon egyethttp://www.life.hu/sztarok/20150824-taylor-swift-inkabb-ingyen-lepett-fel-a-fizetos-helyett.htmlIgazán nemes gesztust tett a minap a gyönyörű énekesnő, amikor a 2 millió dollárt érő fellépését visszamondta egy ingyenesért cserébe.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.