Kis Grófo TV2 meglepetés Ezek megőrültek! (vetélkedő) Tilla koncert Majka Bulibáró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper koncertjén a közönség legnagyobb meglepetésére váratlanul megjelentek barátai és a színpadra pattantak.

Majka és Tilla remek párost alkotnak, amiről hamarosan a nézők is meggyőződhetnek a jövő héten induló Ezek megőrültek!-ben. Majka nemrégiben hatalmas koncertet adott Curtisszel, amelyen nemcsak maga a Bulibáró, azaz Kis Grófo lepte meg a közönséget, hanem a rapper műsorvezetőtársa, Tilla is felbukkant a semmiből.

„Kis Grófó lesz az a meglepetés ember, akire senki nem számít és elénekli a slágereit. Tilla pedig az a csávó, aki bárhol ott lehet, nem csodálkoznék, ha a bokorból pattanna elő" – nevetett Majka.

Gondoltad volna? Ezeket a celebeket követik legtöbben az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-kim-kardashian-letaszitotta-beyoncet-az-instagram-kiralynojenek-tronjarol.htmlRégóta nagy harc folyik az első helyekért, ahol most nagy változások következtek be – hatalmas a harc az Instagram királynője címért.TV + Sztárok--Győzike tiszta utakat akar járnihttp://www.life.hu/sztarok/20150825-tiszta-utakat-akar-jarni-gyozike.htmlGyőzike kicsit kusza, de nagyon inspiráló idézetet osztott meg Facebookján, amelyben arról ír, tiszta úton szeretne járni, és nem letérni az ösvényről, a középútról. TV + Sztárok--Intim vallomás: Rubint Réka hazavágyott Las Vegasbólhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-rubint-reka-fitnesz-edzo-hazavagyott-las-vegasbol-szentendrei-otthonaba.htmlA Schobert család Amerikában nyaralt, megjárták Las Vegast, a Grand Canyont és Disneylandet. Rubint Réka a sok szépség ellenére mégis hazavágyott, Szentendrére.TV + Sztárok--Hoppá! Cinthya Dictator igazán dögös pasit varázsolt ByeAlexből: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150824-cinthya-dictator-fotoslany-dogos-pasit-csinalt-byealex-enekesbol-egy-fotozas-alkalmaval.htmlKülönleges képet készített a fotóslány az énekesről, amelyen igazi füstös cowbojként ábrázolta Alexet.TV + Sztárok--Így pihent egy luxusjachton férjével és gyerekeivel Elton Johnhttp://www.life.hu/sztarok/20150824-elton-john-igy-pihent-a-francia-riviera-partjan-egy-jachton.htmlCsodás hétvégét tölött el családjával a francia Riviérán a világsztár. Két fiukkal, Zacharyvel, és Elijah-val valamint férjével, Daviddal pihent.TV + Sztárok--Hoppá! Lady Gaga és Barbra Streisand közös fotót lőtthttp://www.life.hu/sztarok/20150824-lady-gaga-es-barbra-streisand-enekesno-kozos-foton-pozolt.htmlA két tehetséges énekesnő bájos fotón ölelkezett össze. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.