Ilyen volt Hamilton nyaralása - Éld át te is!

videó Lewis Hamilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jóképű Forma-1-es pilóta, Lewis Hamilton gyakran posztolt jól megérdemelt nyaralása alatt Instagramjára, és mostanra egy videó is készült az emlékezetes pillanatokról. 

A kétszeres világbajnok nyaralása alatt sok pillanatot osztott meg tündéri kutyáival, szörfözött, karneválozott, és még Jack Nicholsonnal és Jon Bon Jovival is partizott.

Legjobb pillanataiból még videóösszeállítás is készült. Nézd meg, és képzeld el, hogy te is ott vagy a dögös pilótával...

Újabb hazai siker! Magyar táncos csapat az America's Got Talentenhttp://www.life.hu/sztarok/20150826-magyar-tancos-csapatot-imad-a-szupermodell-heidi-klum.htmlA magyar alapítású Freelusion Dance Company szó szerint lenyűgözte a zsűri tagjait, köztük a világhírű modellt is az America's Got Talent válogatóján. Borítékolható a siker?TV + SztárokOrigoKrízis után újból szárnyalnak a VV-s szerelmek, VV Simon, Edina, Laci is ismét boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20150825-krizis-utan-ujbol-szarnyalnak-a-vv-s-szerelmek-vv-simon-czutor-szonja-vv-edina-vv-laci.htmlAz elmúlt hónapokban több egykori valóvilágos is szakított a szerelmével. VV Simon és Czutor Szonja továbbra is imádják egymást, VV Edina és VV Laci pedig egy rövid mosolyszünet után újból egymásra találtak.TV + Sztárok--A szakértői elemzés kimondta, Toncsi zaklatta Sarka Katát és Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-balint-antonia-toncsi-zaklatta-sarka-katat-es-hajdu-petert-a-szakertoi-elemzes-kimondta.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nyilvánosságra került egy hangfelvétel, melyen Sarka Kata szerint Toncsi hangja hallható, és amelyet a napokban Sebestyén Balázs is elővett rádióműsorában. Most újabb szakértői hangelemzés készült, melynek alapján szinte biztos, hogy Bálint Toncsi zaklatta Hajdúékat.TV + SztárokOrigoÉgi jel? Vastag Csaba feje felett glória világítotthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-vastag-csaba-xfaktor-gyoztes-enekes-feje-felett-gloria-vilagitott-egy-aruhazban-vasarlas-kozben.htmlAz X-Faktor győztese vásárlás közben vette észre, hogy feje fölött különös jel világít.TV + Sztárok--Szexi, tehetséges, és nem mellesleg szülinapos - Chris Pine ma 35 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20150826-ma-szuletesnapos-a-szexi-hollywoodi-sztar-chris-pine.htmlHollywood egyik legdögösebb színészeként tartják számon, és évek óta a legkeresettebb férfi színészek névsorán szerepel. Chris Pine nem csak minket, hanem hölgyek millióit is elbűvöli sármjával, és tehetségével.TV + Sztárok--BulvárRap Hegyi Rolival: Újra együtt a sztárpár - az a csók mindent elárulhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-bulvarrap-hegyi-rolival-ujra-egyutt-a-sztarpar-az-a-csok-mindent-elarul.htmlA hét legfontosabb bulvárhírei, elrappelve. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.