Szexi, tehetséges, és nem mellesleg szülinapos - Chris Pine ma 35 éves

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
film színész Chris Pine Hollywood Start Trek születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood egyik legdögösebb színészeként tartják számon, és évek óta a legkeresettebb férfi színészek névsorán szerepel. Chris Pine nem csak minket, hanem hölgyek millióit is elbűvöli sármjával, és tehetségével.

Christopher Whitelaw Pine 1980. augusztus 26-án született Los Angeles-ben, Kalifornia államban. Első szerepe a Vészhelyzet című sorozatban volt 2003-ban, amelyben egy epizód erejéig láthatták a nézők. A rendezők rögtön felfigyeltek a megnyerő külsejű fiatalemberre, így 2004-ben megkapta a nagy népszerűségnek örvendő Neveletlen hercegnő 2: Eljegyzés a kastélyban című romantikus vígjáték egyik főszerepét.

Chris Pine, Anne Hathaway, Julie Andrews és Callum Blue a Neveletlen hercegnő 2: Eljegyzés a kastélyban premierjén még 2004-ben Forrás: Getty Images/AFP/Frederick M. Brown

Innentől nem volt megállás, és sorra kapta a főbb szerepeket több hollywoodi moziban is. 2009-ben a világsikerű Star Trek feldolgozásában kapta meg James T. Kirk kapitány karakterét, ami hatalmas sikert aratott a mozikban, és még Oscar-díjra is jelölték alakításáért. 2013-ban érkezett is a folytatás, ami szintén "letarolta" a közönséget, és egyértelművé vált, hogy a sikerszériának folytatódnia kell. Pine természetesen a következő részekben is belebújik a dögös kapitány bőrébe.

Chris Pine és Zachary Quinto a Star Trek: Sötétségben 2013-as premierjén Forrás: AFP/Kevin Winter

A sztár imádja a lövészetet, és előszeretettel próbál ki extrém sportokat. Érdekesség, hogy anno megpályázta az Avatar című film főszerepét, de olyan rosszul sikerült a meghallgatás, hogy a mai napig rossz emlékként tekint vissza rá. Magánéletét nem éli a nyilvánosság előtt, és ritkán mutatja meg újdonsült barátnőjét.

Ez a mosoly..Ki tud ennek ellenállni? Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Mi mindenesetre imádjuk a színészt, és szívesen járnánk vel! Ugye ezzel ti sem vagytok másként, csajok? Boldog születésnapot Pine!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.