Egy fantasztikus nyeremény sorsa: Megható történet!

Forrás: Nagy Adrienn -
támogatás nyeremény győzelem Egy perc és nyersz család millió RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adrienn az RTL Klub 1 perc és nyersz! játékának egykori milliomos győztese most a műsor újabb évadának augusztus 31-i indulása kapcsán mesélte el, mi lett nagy nyereményének sorsa.

Nagy Adrienn 2012 nyarán jutott be a különleges vetélkedő játékosai közé. A fiatal lány álma az volt, hogy nyereményéből kifizesse nagyszülei és édesapja adósságát. Adrit a nagyszülei nevelték fel, mert édesanyja hét éves korában elhagyta, apukája pedig hosszú időre kórházba került. A lány szerette volna nagyszüleinek meghálálni a sok gondoskodást, ezért indult el szerencsét próbálni. A nyertes azóta is örömmel gondol az 1 perc és nyersz! stábjára, azt mondta, mióta szerepelt és nyert, "képes újra hinni", hiszen tiszta lappal indult az egész család.

Nagy Adrienn és nagymamája Forrás: Nagy Adrienn

„A 2 milliós határnál álltam meg a játékban. Ha tovább megyek és nem sikerül, akkor csak egymilliót nyertem volna, ezért döntöttem úgy, hogy elviszem az addig megszerzett nyereményt. Elégedett voltam magammal és a nyereménnyel is, mert tudom, hogy a 3 milliónál már nagy lett volna rajtam a nyomás" – kezdi Adrienn, aki akkor érettségizett és az adóságok kifizetése mellett főiskolai tanulmányaira szánta a megnyert összeget.

Nagy Adrienn játék közben Forrás: RTL Klub

„A főiskolai felvételi ugyan sikerült, de akkor úgy alakult az életem, hogy nem kezdetem el az iskolát. A pénz nagy része elment apukám és a nagyszüleim adósságára. Kifizettük a hátralékban lévő közüzemi számlákat, kisebb adóságokat, kivéve a lakáshitelt, mert arra nem lett volna elég, végre tiszta lappal indulhatott a család. Egy kis részét a pénznek pedig félretettem. Azóta sokkal nyugodtabban élünk. Jelenleg egy kereskedelmi banknál dolgozom és a mai napig támogatom a családom" – mesélte Adrienn, aki anno rengeteget készült a játékra, beszerezte a szükséges kellékeket és nagyszüleivel naponta tréningezte magát. Az egykori győztes mindenkinek azt ajánlja, aki a 2015 őszén induló játékba benevez, hogy gyakoroljon és győzze le a félelmét, mert ez a sikerhez vezető út.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.