Oláh Gergő hatalmas pofont kapott

Forrás: Facebook/Oláh Gergő -
Falusi Mariann pofon musical X-Faktor színdarab Shrek roma Oláh Gergő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztesének sűrű nyara van, hiszen rengeteg a munkája, amely időnként azzal jár, hogy pofon csapják.

Oláh Gergő színészi babérokra tör. A jövő évben színpadra állított Shrek című musicalben ő lesz Shrek édesapja, Ogre papa, amire már nagyon készül az énekes. Jelenleg pedig főszerepet játszik az ország első roma musicaljében, amelyben elcsattan egy hatalmas pofon is.

Forrás: Facebook/Oláh Gergő

„A Somnakaj (Aranyom) című musicalben eredeti, autentikus cigányzenék vannak és jelenleg turnézunk vele az országban. Falusi Mariannal játszom együtt, ő az édesanyám és egy hatalmas pofont kapok tőle, amikor megtréfáljuk a szerelememmel. Igazi pofont kapok, mert mondtam Mariannak, hogy nyugodtan adjon egy jó csattanósat, hiszen annál jobban bele tudom magam élni a szerepembe" – nevetett Gergő, aki szombaton egy rákospalotai bevásárlóközpont jótékonysági rendezvényén lép fel.

Egy fantasztikus nyeremény sorsa: Megható történet!http://www.life.hu/sztarok/20150826-nagy-adrienn-az-rtl-klub-egy-perc-es-nyersz-jatekanak-gyoztese-elmeselte-mire-koltotte-millios.htmlNagy Adrienn az RTL Klub 1 perc és nyersz! játékának egykori milliomos győztese most a műsor újabb évadának augusztus 31-i indulása kapcsán mesélte el, mi lett nagy nyereményének sorsa.TV + Sztárok--Égi jel? Vastag Csaba feje felett glória világítotthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-vastag-csaba-xfaktor-gyoztes-enekes-feje-felett-gloria-vilagitott-egy-aruhazban-vasarlas-kozben.htmlAz X-Faktor győztese vásárlás közben vette észre, hogy feje fölött különös jel világít.TV + Sztárok--Újra képernyőre kerül Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20150826-damu-roland-ujra-a-kepernyore-kerul-a-muzsika-televizio-fure-lepni-ihos-cimu-musorban-lesz-majd.htmlA börtönből szabadult színész a Muzsika Televízióban kapott feladatot, a hírt a Life.hu-nak is megerősítette a csatorna sajtóosztálya.TV + SztárokMTI/Lakatos PéterÍgy lepte meg Majkát Tilla és Kis Grófohttp://www.life.hu/sztarok/20150825-majkat-rappert-tilla-a-tv2-musorvezetoje-es-kis-grofo-bulibaro-megleptek-koncertjen-es-a-szinpadra.htmlA rapper koncertjén a közönség legnagyobb meglepetésére váratlanul megjelentek barátai és a színpadra pattantak.TV + Sztárok--Krízis után újból szárnyalnak a VV-s szerelmek, VV Simon, Edina, Laci is ismét boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20150825-krizis-utan-ujbol-szarnyalnak-a-vv-s-szerelmek-vv-simon-czutor-szonja-vv-edina-vv-laci.htmlAz elmúlt hónapokban több egykori valóvilágos is szakított a szerelmével. VV Simon és Czutor Szonja továbbra is imádják egymást, VV Edina és VV Laci pedig egy rövid mosolyszünet után újból egymásra találtak.TV + Sztárok--Babát vár Cseke Eszter, az On The Spot műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150826-cseke-eszter-az-on-the-spot-musorvezetoje-babat-var.htmlAz On The Spot bájos műsorvezetője babát vár – jelentették be hivatalos Facebook oldalukon.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.