fenyegetés Facebook menekültek énekesnő bejegyzés Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Anna & the Barbies énekesnőjének egyik Facebookon közzétett bejegyzése hatalmas indulatokat váltott ki néhány rajongójából. 

Közösségi oldalán igyekezett véget vetni az őt és hozzátartozóit ért támadásoknak Pásztor Anna. Az Anna & the Barbies énekesnője egy korábbi posztjában a menekültek ügyében nyilvánította ki véleményét, amellyel azonnal a támadások kereszttüzébe került.

Forrás: TV2

Anna a következőt tette közzé Facebook oldalán:

Kicsit mostmár kezd elegem lenni abból, hogy "magyar honunk védelmében", korábban engem ismerősnek, barátnak bejelölt emberek, a hozzátartozóimon keresztül fenyegetnek:" Örülök! Akkor hamarosan látjuk egymást! Előbb mint hinnéd! Csak nehogy előbb az asszonyoddal fussák össze véletlenül..."
Vagy szimplán nekem célozzák a " Téged foglak még előttük is lelőni, te hazaáruló senkiházi..." és így tovább...
Ha jól tudom, MÉG szabad véleménynyilvánítás van...főleg az ember saját facebook oldalán!
NYOMATÉKOSAN MEGKÉREK MINDEN AGRESSZORT, HOGY HANYAGOLJON!!!

Annát a Bors próbálta elérni, a koncertszervezője szerint azonban most nagyon dolgozik, ezért nem sikerült megszólaltatni az énekesnőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.