Antonio Banderas szakmát vált - Nem látjuk többé a filmvásznon a sármos színészt?

divattervező divattervezés iskola Antonio Banderas tanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő hír látott a minap napvilágot, mely szerint a sármos színész, Antonio Banderas szakmát vált. 

Az 55 éves színész úgy döntött, visszaül az iskolapadba és beiratkozott a világ egyik leghíresebb, divattervezőket képző intézményébe, a londoni Central Saint Martins Schoolba. Antonio a Hello! magazinnak úgy nyilatkozott: már régóta fontolgatja, hogy divattervezést tanulna, és most látta elérkezettnek az időt, hogy bele is vágjon.

Forrás: Instagram/ Antonio Banderas

"Nagyon régóta foglalkoztat, hogy divattervezést tanuljak, erre pedig a legjobb hely a Central Saint Martins School. Azzal, hogy visszaültem az iskolapadba újra fiatalnak érzem magam" - nyilatkozta Banderas hozzátéve, hogy természetesen a színészetről ezután sem fog lemondani.

Az iskola eddig olyan híres divattervezőket adott a világnak, mint például a legendás, extravagáns stílusáról ismert Alexander McQueen, John Gallano vagy Stella McCartney.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.