műsorváltozás tévé RTL műsor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub az iskolakezdési nap előtt, már augusztus 31-én, hétfőn elindítja őszi programstruktúráját. Számos, vadonatúj műsorformátum mellett régi kedvencek új évadai is visszatérnek a nyári szabadságról.

A Fókusz az őszi évadtól, vagyis auguszus 31-től ismét a Híradó előtti sávban várja nézőit 17:20-tól. Ezt követi az RTL Híradó, majd hétköznaponként 18:55-től új játékokkal és játékosokkal érkezik az utóbbi évek egyik legkedveltebb vetélkedője, az 1 perc és nyersz! Sebestyén Balázs vezetésével.

Az esti blokkot az Éjjel-nappal Budapest vezeti fel hétköznaponként 20 órától, amit 21:20-tól a Barátok közt vált majd. Hétfőtől-péntekig, a késő esti sáv a sorozatoké lesz: jön a Dr. Csont hatodik, a Castle ötödik, a Szulejmán hatodik és a CSI: Helyszínelők kilencedik évada.

Visszatérnek az RTL közéleti műsorai is: kedd késő esténként, vagyis 23:20-kor a XXI. Század, szerdán pedig 23:25-kor a Házon kívül új riportanyagait láthatják a nézők. Csütörtökönként 23:30-kor a márkákról és a médiáról szóló Brandmánia című magazinműsor jelentkezik majd.

Forrás: Thinkstock

Szeptember első hétvégéjétől újra a showműsoroké lesz a főszerep az RTL Klubon. Szeptember 5-én, szombaton 20 órától egy speciális különkiadással tér vissza egy alkalomra a Gálvölgyi Show. 21 órától érkezik a csatorna vadonatúj csajozó show-ja, a Vigyél el!, melyben 30 szerelemre vágyó hölgynek mutat be egy-egy szingli pasit Istenes Bence. A következő héttől, vagyis szeptember 12-től, szombatonként 20 órától kezdődik majd a Vigyél el!, azt követően 21:15-től látható majd a Gyertek át szombat este! című late night show elemekkel megfűszerezett társasjáték Sebestyén Balázs vezetésével. Az USA-ból induló és számos más országban sikerrel futó game showban két csapat versenyez egymással, a csapatok három-három sztárból és egy-egy nézői játékosból állnak majd, akik az adásonkénti három millió forintos fődíjért szállnak majd harcba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.