Péniszt szolgáltak fel Jack Blacknek

pénisz étterem palacsinta pincér felszolgáló tejszínhab reggeli Jack Black
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész érti a poént, így egyből ki is posztolta a péniszt, amit felszolgáltak neki egy étteremben.

Szerencsére nem egy igazi fütyi figyelt Jack Black tányérján, hanem egy palacsintapénisz, egy kis tejszínhabspriccel a végén. A színésznek nagyon bejött a dolog, le is fotózta, és feltöltötte közösségi oldalára a fantasztikus reggelit. „A pincér egy rajongó” – kommentelte képét a sztár.

Forrás: Facebook/ Jack Black
Hiennek a tanulás és szereplés mellett nincs ideje a szerelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20150831-hien-amerikaban-tanul-de-itthon-lep-szinpadra-a-jatekkeszitoben-hogy-csinalja.htmlOlyan, mintha Hien nem is Amerikában élne és tanulna, hanem továbbra is a fővárosban. Teljesen természetes, hogy a Játékkészítők decemberi előadásaiban színpadra áll egy új szerepben. Hogyan csinálja, hogy mindemellett kitűnő tanuló is?TV + Sztárok--Zimány Linda meglepő vallomása: Jöhet az esküvő és a baba!http://www.life.hu/sztarok/20150901-zimany-linda-keszen-all-hogy-csaladot-alapitson-kedves-ferenccel.htmlA modell Hajdú Péternek vallott őszintén új szerelméről, Kedves Ferencről, és arról, hogyan tervezi a jövőt. TV + Sztárok--Wow! Antal Timi szőkén szexiskedik Dubaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20150831-antal-timi-az-rtl-klub-xfaktor-enekesnoje-dubaiban-szexiskedik-falatnyi-bikiniben.htmlAz énekesnő falatnyi bikiniben mutatta meg milyen a dubai életérzés.TV + Sztárok--Bárdosi Sándornak bíróság elé kell állnia egy régi afférja miatt http://www.life.hu/sztarok/20150831-bardosi-sandor-olimpiai-bajnok-birkozo-nem-izgul-hogy-eliteli-a-birosag-a-lacza-adammal-tortent.htmlAz olimpiai ezüstérmes birkózónak újra le kell játszania a közte és Lacza Ádám között történt incidenst.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huBaukó Éva melleit kényeztette Till Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20150831-bauko-eva-melleit-a-tv2-ezek-megorultek-musor-forgatasan-tilla-musorvezeto-kenyeztette.htmlAz Ezek megőrültek! című műsor forgatásán furcsa dolgok történtek, Tilla például mosolyogva kényeztette Éva melleit.TV + Sztárok--Bódi Sylvi jobb, mint a Cirque du Soleil artistáihttp://www.life.hu/sztarok/20150831-bodi-sylvi-ismet-megmutatta-hogy-porog-a-rudon-sot-azt-is-megtudhattuk-nem-szereti-a-penzes-pasikat.htmlUtoljára a világhírű cirkusz előadásán láttuk ilyen könnyedén pörögni a rúdon az artistákat, mint a modell hétfőn közétett fotóján.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.