Élő adásban sírta el magát Simon Cowell

halál Simon Cowell produkció zsűri könny X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Factor zsűritagja elsírta magát, amikor egy fiú halott barátja tiszteletére énekelt.

A produkció valóban megható volt, ráadásul Simon Cowell édesanyja nemrég halt meg – így nem is csoda, hogy kiszaladtak a könnyei.

Forrás: AFP/Getty Images/Neilson Barnard

A 21 éves Josh a Jealous című számot énekelte a Labrinth-től. „Az események tükrében a dalszöveg teljesen új értelmet nyert számomra” – mondta a fiú a zsűrinek. A szöveg, láthatóan a cuki apuka, Simon Cowell könnyeit is kicsalogatta.

Nézd meg a produkciót:

Tetőfokára hágtak az indulatok Bangó Margit családjában - Unokája a Facebookon tálalt kihttp://www.life.hu/sztarok/20150901-bango-margit-enekesno-negy-eve-nem-beszel-lanyaval-most-unokaja-tina-azt-is-elarulta-miert-veszett.htmlBangó Margit unokája, Tina kitálalt a Facebookon, ahol megdöbbentő kijelentést tett: állítólag szülei nagyanyja halálát várják.TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huPéniszt szolgáltak fel Jack Blacknekhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-jack-black-szinesz-palacsintapeniszt-kapott-reggelire-egy-etteremben.htmlA színész érti a poént, így egyből ki is posztolta a péniszt, amit felszolgáltak neki egy étteremben.TV + Sztárok--Ezzel tölti felfüggesztett börtönbüntetését Naomi Campbellhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-naomi-campbell-modell-yachtozassal-es-napozassal-tolti-felfuggesztett-bortonbunteteset.htmlA modell egy 2009-es ügyében, amikor is pofon vágott táskájával egy lesifotóst, augusztus elején hoztak ítéletet: 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott a sztár, aki most azt is megmutatta, mivel tölti ezt az időt.TV + Sztárok--Hiennek a tanulás és szereplés mellett nincs ideje a szerelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20150831-hien-amerikaban-tanul-de-itthon-lep-szinpadra-a-jatekkeszitoben-hogy-csinalja.htmlOlyan, mintha Hien nem is Amerikában élne és tanulna, hanem továbbra is a fővárosban. Teljesen természetes, hogy a Játékkészítők decemberi előadásaiban színpadra áll egy új szerepben. Hogyan csinálja, hogy mindemellett kitűnő tanuló is?TV + Sztárok--Zimány Linda meglepő vallomása: Jöhet az esküvő és a baba!http://www.life.hu/sztarok/20150901-zimany-linda-keszen-all-hogy-csaladot-alapitson-kedves-ferenccel.htmlA modell Hajdú Péternek vallott őszintén új szerelméről, Kedves Ferencről, és arról, hogyan tervezi a jövőt. TV + Sztárok--Becsengettek! Így fest Sarka Kata kislánya az első napon az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-hajdu-peter-es-sarka-kata-kislanya-noncsi-az-elso-napon-az-iskolaban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, saját készítésű naptárral számolta vissza a napokat Noncsi, annyira várta már az iskolát. Ma végre eljött a nagy nap.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.