Berki Krisztián nem kell az RTL-nek

Forrás: Berki Krisztián / Facebook -
műsorvezető csatorna tévé RTL Klub Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban több hírportálon is olvashattuk, hogy Berki Krisztián egy RTL-es valóságshow-ba lesz látható. Ezt most maga a csatorna cáfolta. 

Többször felröppent a hír, miszerint Berki az RTL Klubra készülő Celeb vagyok, ments ki innen! újabb évadában lesz látható. Azonban ebben az évben biztosan nem kerül képernyőre a műsor, így semmi alapja nincs a feltételezéseknek. Berki a nyíregyházi Retro Rádió műsorvezetőjeként debütál hamarosan, de ősszel újra visszatér az Édes Élet, amelyben valószínűleg újra láthatjuk a műsorvezetőt – írja az Origo.

Berki Krisztián Forrás: Berki Krisztián / Facebook

"Ősszel számos vadonatúj műsorral jelentkezünk, de ezekben és további terveinkben sem szerepel Berki Krisztián. Az esetleges szereplésével kapcsolatosan számos, a valóságtól elrugaszkodott pletyka kelt szárnyra az elmúlt időszakban. Berki Krisztián korábbi és jelenlegi ügyeiről így nem rendelkezünk információval, hiszen mi nem vagyunk nyomozó hatóság" - válaszolta az RTL a mifocink.com megkeresésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.