Sokkos állapotban szállították kórházba Kelemen Henriettát

győztes mentő kereszteződés Miss Universe Hungary sokkos állapot nyereményautó légzsák kórház Kelemen Henrietta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden korán reggel karambolozott a Miss Universe Hungary tavalyi győztese, akit sokkos állapotban szállítottak korházba.

Ahogy a Life.hu is megírta tegnap reggel Kelemen Henrietta nyereményautójába a Viola és a Tűzoltó utca sarkán belerohant egy másik autó.

Forrás: Life.hu

„A Tűzoltó utca végén található üzletbe tartottam. Megálltam a kereszteződésben, alaposan szétnéztem, és úgy gondoltam, átérek még a kereszteződésen. De a jelek szerint gyorsabban jött a kelleténél, az autóm hátuljának nekiment. A kocsi másik oldala is összetört hátul, nekilökhetett valaminek. Kétoldalt kinyíltak a légzsákok. Sokkoló volt” – mesélte Heni a Borsnak.

A szépségkirálynőt a kiérkező mentők korházba szállították. „A fejfájásom miatt is javasolták, vizsgáltassam ki magam. Koponya-CT-n, hasi ultrahangon, gerincvizsgálaton is átestem. Még most is a hatása alatt vagyok, nagyon megijedtem, és megrázott ez a dolog” – mondta a lány.

A rendőrök azóta vizsgálják a baleset körülményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.