Pordán Petra és Balogh Tamás kalandos nászútra indult Szicíliába

Forrás: Facebook/Pordán Petra -
esküvő Pordán Petra Balogh Tamás tengerpart Szicília nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel ezelőtt Balogh Tamás élő adásban kérte meg szerelme kezét, aki természetesen igent mondott. Augusztus 29-én a magyar rádiósok történelmet írtak, hiszen ők lettek az első olyan pár, akik élő adásban mondták ki a boldogító igent. 

A szertartás rendkívül meghatóra sikeredett, és több ezer hallgató "vett részt" a 89.5 Music FM műsorvezetői életének egyik legfontosabb napján. A hajnalig tartó mulatozás után a szerelmesek útra is keltek, és Szicília felé vették az irányt. Petra és Tomi mielőtt megmártózott volna a Földközi-tenger egyik mesés tengerpartján, örömmel nyilatkozott a Life.hu-nak az esküvőjükről, és a nászútjukról, egyenesen Olaszországból.

Pordán Petra és Balogh Tamás Forrás: Facebook/Pordán Petra

"Az egész esküvőt mi szerveztük. Az ételeket, a zenét, sőt, még a helyszínt is mi készítettük elő, és foglaltuk le. Így feladatok tömkelegével kellett ugyan szembesülnünk, de megérte. Nagyon sok segítséget kaptunk a barátainktól, amiért örökre nagyon hálásak leszünk. Mindig is szabadtéri lagzit szerettünk volna, így a gödöllői dombság közepén, Domonyvölgyben mondtuk ki a boldogító igent. A szabad ég alatt volt felállítva egy kis kapu, az alatt házasodtunk össze. Kicsit olyan volt, mint egy amerikai filmben. A ruhaválasztásnál egy egyszerűbb fazon mellett döntöttem, aminek a felső részét kristályok borították. Tominak volt egy hatalmas meglepetése is a számomra. Tudta jól, hogy az egyik kedvenc énekesem a Fehérvári Alfréd. Megszervezte, és elhívta az esküvőnkre a Freddie, aki egyszer csak elkezdett énekelni a színpadon. Nagyon örültem neki, és szinte elállt a szavam." - mesélte Petra, aki szerelmével a szertartás után szinte rögtön repülőre ült.

Petra és Tomi az olasz tengerparton Forrás: Facebook/Pordán Petra

"A nászutunkat azért Szicíliába töltjük, mert itt rengeteg látnivaló van, és a tenger miatt több extrém kalandot is kipróbálhatunk. Az Etnát, és Palermót mindenképpen megnézzük, de szeretnénk elmenni a Keresztapa című film itt felvett jeleneteinek helyszínéhez is, ez első helyen szerepel a listánkon." - mondta a csinos műsorvezető, aki elmondta, hogy bár szeretnék már egy kisbabát, még várni fognak a gyermekáldással egy kis ideig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.