játékszenvedély játékterem vallomás nyerőgép Tihanyi Tóth Csaba RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja bevallotta, házassága előtt a nyerőgépek rabja volt.

Tihanyi Tóth Csabának még a családalapítás előtt sikerült megszabadulnia játékszenvedélyétől. A színész életében öt évig tartott az a korszak, amikor játéktermekben próbált szerencsét, ám 1997-ben félmillió forintos nyereményét zsebre vágva abbahagyta a szerencsejátékot – írja a Story.

Forrás: RTL Klub

„Egy pillanat alatt illant el a játékmániám! Belém hasított a sok borzalmas élmény, amit az évek során átéltem. Örülök, hogy én még a családalapítás előtt le tudtam számolni ezzel a szenvedéllyel. Nem estem a már kezelhetetlen függő játékosok hibájába, nem hittem el, hogy nyerő szériában vagyok" – mesélte a színész.

Tóth Gabi kimerülve kezdi a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-toth-gabi-enekesno-kimerulve-kezdi-a-tv2-sztraban-sztar-cimu-musoraban-a-munkat.htmlAz énekesnő bevallotta, sok ideje nem maradt a pihenésre a nyáron, ennek ellenére alig várja az új kihívásokat az életében.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huGesztesi Károlynak bókolt Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20150903-rekasi-karoly-szinesznek-bokolt-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja.htmlA színész odavan a gyönyörű hölgykért, nemrég pedig olyan remek formába lendült, hogy még a Barátok közt szőkesége is szemet vetett rá.TV + Sztárok--Vigyél el! Kati a qatari királylány esküvőjén táncolthttp://www.life.hu/sztarok/20150902-vigyel-el-kati-az-rtl-klub-vigyel-el-parkereso-showjanak-szereploje-a-qatari-kiralylany-eskuvojen.htmlAz RTL Klub szombaton induló párkereső show-jának szereplője, elmesélte, milyen pikáns kalandban volt része amikor Qatarba utazott.TV + Sztárok--Így búcsúzott a nyártól Istenes Bence - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150902-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-feltette-a-labat-a-parlamentre-es-igy-bucsuzott-a-nyartol.htmlAz RTL Klub műsorvezetője lábat lógatva búcsúztatta el a nyári hónapokat.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huKerekesszékes barátnőjén segítene az 1perc és nyersz! játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20150831-barsi-lilla-az-rtl-klub-egy-perc-es-nyersz-kerekesszekes-baratnojen-segitene-ha-sikerulne-nyernie.htmlHétfő este startol az RTL Klub ügyességi vetélkedőjének legújabb évada. A tét nem kicsi, a versenyzők akár 10 millió forinttal térhetnek haza az ország kedvenc családi game show-jának stúdiójából.TV + Sztárok--Baukó Éva melleit kényeztette Till Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20150831-bauko-eva-melleit-a-tv2-ezek-megorultek-musor-forgatasan-tilla-musorvezeto-kenyeztette.htmlAz Ezek megőrültek! című műsor forgatásán furcsa dolgok történtek, Tilla például mosolyogva kényeztette Éva melleit.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.