Kollégájába lett szerelmes Czippán Anett

kolléga harmónia műsorvezető válás szerelem egyedülálló anya Czippán Anett kiegyensúlyozottság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2-nél talált rá a szerelem a műsorvezetőre. A negyvenes férfi adásrendezőként dolgozik a csatornánál.

Tavaly augusztusban derült ki, hogy a dögös Czippán Anett és férje elválnak. Most, egy évvel a történtek után, a műsorvezetőre újra rátalált a szerelem.

Forrás: TV2

„Évek óta ismerjük egymást, de csak nemrég adódtak úgy a körülmények, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, sőt mondhatom, szerelembe essünk. Mindketten sokat dolgozunk, de az, hogy együtt is, sokat segít a kapcsolatunk alakulásában” – mondta a Borsnak Anett, akit nemrég Nánási Pál fotózott szexistennőként.

„Boldog vagyok, egy tündé­ri emberrel sikerült találkoz­nom. Ez maga a csoda, nem gondoltam, hogy gyerekkel, egyedül­álló anyaként nekem ez még megadatik. Az életem minden területe harmonikus, végre kiegyensúlyozott va­gyok” – nyilatkozta a mű­sorvezető.

Csonka Andás: „Szépen meghallgatom a véleményt, és lehet, hogy magamban válaszolok némi cifrát” http://www.life.hu/sztarok/20150903-csonka-andras-a-sztarban-sztar-uj-szeriajanak-resztvevoje-a-felkeszulesrol-beszel.htmlA hamarosan induló Sztárban sztár című produkció harmadik szériájában sztárszerzőnk, Csonka András is megmutathatja, hogy táncos lábain túl még mire képes.TV + Sztárok--Aradszky László nagyon izgul Harangozó Teriérthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-aradszky-laszlo-nagyon-izgul-harangozo-teriert.htmlAradszky László évtizedek óta Harangozó Teri legjobb barátja. Az énekes nem érti, miért titkolózik Terike családja.TV + SztárokOrigoKamerák előtt pisilt be Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20150903-kamerak-elott-az-ezek-megorultek-felvetelen-pisilt-be-gyozike.htmlNem tudni, a nagy izgalom vagy a sok ugrálás, de Gáspár Győző bevallotta, kicsit elengedte magát a felvételen. TV + SztárokKoltai Róbert: "A legjobb sztori kimaradt a műsorból"http://www.life.hu/sztarok/20150903-koltai-robert-fabry-show-adasanak-kimaradt-jelenetei.htmlKoltai Róbert remek sztorikkal szórakoztatja a nézőket a Fábry-show csütörtöki adásában. Az általa egyik legjobbnak ítélt sztori végül kimaradt, de a Life.hu olvasóival most megosztotta.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián nem kell az RTL-nek http://www.life.hu/sztarok/20150903-berki-krisztian-nem-fog-szerepelni-az-rtl-klub-kepernyojen.htmlKorábban több hírportálon is olvashattuk, hogy Berki Krisztián egy RTL-es valóságshow-ba lesz látható. Ezt most maga a csatorna cáfolta. TV + SztárokOrigoPordán Petra és Balogh Tamás kalandos nászútra indult Szicíliába http://www.life.hu/sztarok/20150903-pordan-petra-es-balogh-tamas-kalandos-naszutra-indult-sziciliaba.htmlHárom évvel ezelőtt Balogh Tamás élő adásban kérte meg szerelme kezét, aki természetesen igent mondott. Augusztus 29-én a magyar rádiósok történelmet írtak, hiszen ők lettek az első olyan pár, akik élő adásban mondták ki a boldogító igent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.