Sokkoló! Templomban erőszakolt meg egy 6 éves lányt egy amerikai férfi

Forrás: Thinkstock -
kiskorú szexuális erőszak megrontás szex nemi erőszak templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kislány épp az észak-karolinai templom mosdójába igyekezett, amikor a visszaeső gyermekmolesztáló, William Brandon Coffey elkapta és megerőszakolta. 

Szörnyű eset sokkolta az amerikai közvéleményt: egy hatéves kislányt egy észak-karolinai templomban erőszakolt meg egy visszaeső gyermekmolesztáló, aki a mosdóba igyekezve kapta el a gyereket.

Forrás: Thinkstock

Berántotta a mellékhelyiségbe, befogta a száját, hogy ne lehessen hallani, ahogyan sikoltozik, majd megerőszakolta. Ezután szabadon engedte a kislányt, aki azonnal a szüleihez rohant, akik szintén a templomban tartózkodtak. Kérdőre vonták a gyereket, miért pisilt be, a kislány pedig elmondta, mi történt. Azonnal értesítették a rendőrséget, a férfit - aki korábban is molesztált már kislányokat - azonban csak később tudták kézre keríteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.