Facebookon kért segítséget Szabó Győző

Forrás: dfp.hu/Schumy Csaba Tel.:+36309645 -
Facebook robogó lopás Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző a Facebookon kér segítséget, hogy segítsenek megtalálni ellopott robogóját.

Nemrég még egy kisfiút motoroztatott Szabó Győző a Pető Intézet rendezvényén, mostanra azonban hűlt helye a robogónak, valaki ellopta a járművet.

Forrás: dfp.hu/Schumy Csaba

"Kedves barátaim!

Ellopták ezt a Piaggio robogót, amivel a Pető Intézet rendezvényén Áront motoroztattam a héten.
Típusa: Piaggio Beverly 350, rendszáma UKP874, alvázszáma ZAPM6930000005709, motorszáma M693M1007433, évjárat 2012.
Kérem, ha tehetitek, osszátok meg.
Köszönöm!" - írta közösségi oldalán. Remélhetőleg sikerrel jár a keresés.

Együtt úszkál a tengerben Tolvai Reni és Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20150906-egyutt-uszkal-a-tengerben-tolvai-reni-es-kallay-saunders-andras.htmlCipruson nyaral a sztárpár, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András.TV + Sztárok--David Beckham repülni tanítja kutyusáthttp://www.life.hu/sztarok/20150906-david-backhem-cuki-videon-repulni-tanitja-a-kutyajat.htmlDavid Beckham + cuki kutya = felrobban az internet! Mi szinte leolvadtunk a székünkről az alábbi rövidke videó láttán.TV + SztárokAFPBudapestre érkezett Mr. Bean!http://www.life.hu/sztarok/20150906-budapestre-erkezett-rowan-atkinson-mr-bean.htmlMa érkezett meg Budapestre Rowan Atkinson brit komikus, aki Maigret felügyelőt alakítja két Magyarországon készülő brit televíziós produkcióban – számolt be róla az MTI.TV + Sztárok--Magyarországon pálinkázik a világhírű kutyadoki, Cesar Milanhttp://www.life.hu/sztarok/20150904-magyarorszagon-palinkazik-a-vilaghiru-kutyadoki-cesar-milan.htmlCesar Milan, a világhírű kutya-viselkedési szakember Budapestről jelentkezett be Facebookon.TV + Sztárok--Vigyél el! Franci furcsa stílusban adta elő Puskás Peti számáthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-franci-az-rtl-klub-vigyel-el-parkereso-showjanak-szereploje-furcsa-stilusban-adta-elo-puskas-peti.htmlAz RTL Klub szombaton induló randi-showjának fiatal szépsége, különleges produkcióval rukkolt elő egy szépségversenyen.TV + Sztárok--Sarka Kata rajong Pataky Attiláérthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-uzletasszony-rajong-pataky-attilaert-az-edda-egyuttes-frontembereert.htmlHajdú Péter felesége jól mutatott az Edda frontemberének oldalán, és kiderült: a gyönyörű sztár rajong a rockcsapatért.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.