Balázs Klári: "Nem tartom magam újgazdag kisasszonynak"

Fotó: Life.hu -
Korda György Villa Balázs Klári takarítás főzés hárpia házimunka maximalista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva híresztelések keltek szárnyra Balázs Kláriról, aki állítólag sorra rúgja ki a háztartási alkalmazottait. Korda György Klárikája szerint azonban ebből semmi sem igaz.

Balázs Klári, ha kell egyedül viszi hatalmas villájuk háztartását: takarít, főt és ez egyáltalán nem jelent problémát neki – írja a Bors.

Fotó: Life.hu

„Valahol olvastam, hogy sorra rúgom ki a háztartási alkalmazottaimat. Ne csináljanak belőlem hárpiát! Maximalista vagyok, legyen tiszta minden, de úgy érzem, aki velem dolgozott, jól érezte magát, s ha megszakadt a kapcsolat, annak más oka volt" – mesélte Klárika, aki akkor sem esett kétségbe, amikor nem volt segítsége.

„Lett segítségem, de valahogy úgy gondolom, egyedül is képes vagyok ellátni a háziasszonyi teendőket. Nem tartom magam újgazdag kisasszonynak, aki játssza az eszét, ha van segítségem, ugyanúgy tréningruhában rohanok végig a házban, és együtt rakunk rendet, ha nincs, akkor egyedül teszem. A látszattal ellentétben nem célom, hogy egyfolytában magammal foglalkozzam, hogy rendben van-e a sminkem, a körmöm, a frizurám" – szögezte le az énekesnő, akinek fontos, hogy férjének, Korda Györgynek mindene meglegyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.