Szórakozás közben rosszul lett ÉNB Lali és Gábor

Forrás: Golf & Prime -
Bécs ÉNB Lali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ÉNB négy bajkeverője, Lali, Gábor, Marci, Joe fiús kirándulásra utazott el Ausztriába, szerettek volna a dolgos napok után egy kicsit kikapcsolódni. Természetesen a kamerák is követték útjukat, de inkább buliztak, mint forgattak. Az önfeledt szórakozás végül nem sült el túl jól.

Ezek a srácok akkor sem tudnak teljesen kibújni a bőrükből, ha éppen szórakozni indulnak és nem forgatnak.Velük mindig történik valami. Kezdetnek a bécsi Práterben minden nyaktörő játékra felültek. Először a hullámvasúton cikáztak le és fel, ahová egymás mellé, hason kötötték be a négy sztárt, akik hősiesen kiállták a próbát.

Forrás: Golf & Prime

Ezután a vízicsúszdán folytatták a szórakozást, amely mégsem tűnt annyira vidám mulatságnak. Alaposan kiütötte őket, főleg Lalit és Gábort, akik kiszállva a játékból tántorogtak. Láthatóan rosszul lettek, de annyira, hogy a forgatást is le kellett állítani egy órára. Joe is elfehéredett, de rajta segített a csúszda melletti jéghideg kút vize, amit nem véletlenül telepítettek pont a kijárat mellé.

„Mondtam, srácok, ezt ne próbáljuk ki, de nem hittetek nekem! Émelyeg a gyomrom és hányinger kerülget. Büntetésből, mert rábeszéltetek, elmarad az esti buli, mert én tuti, hogy aludni fogok!” – nyöszörögte Gábor, miközben beültek csatornájuk kisbuszába, hogy tovább induljanak. A srácok az intenzív szórakozás után nyugalmasabb folytatásra vágytak. Végül egy burgenlandi üdülőhelyen, Stegersbachban pihenték ki a korábbi megpróbáltatásokat, de csak másnap és nem mindenki. Gábort Lalival közös lakosztályban szállásolták el, ahol azonnal ledőlt a nappaliban, majd rövid időn belül éktelen horkolásba kezdett. Ettől viszont a hálóban szendergő Lali nem tudott aludni és másnap olyan karikás szemmel ébredt, mintha őt ütötte volna ki a Práter!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.