Vigyél el! Brigi pasija helyett csajokkal bulizna

Forrás: RTL Klub -
rúdtánc párkereső műsor bulizás thai-box randi Vigyél el! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub szombaton debütált új randi-showjának pörgős szépsége bevallotta, miért jelentelezett a műsorba és milyen pasira vágyódik.

Brigi igazi vagány csaj, aki a rúdtáncot felcserélte a thai-boxra, mert ott az edzésen csupa jó pasival találkozhatott.

Forrás: RTL Klub

„Egyedüli lányként jó dolgom volt, hiszen elkényeztettek a pasik az edzésen. Spontán csaj vagyok, és olyan társra van szükségem, aki elviseli az életvitelem. Ha éjjel egykor úgy döntök, hogy bulizni indulok a barátnőimmel, ezt el kell fogadnia"- mosolygott Brigi, aki elárulta, mióta szingli és mik a tervei.

„Négy hónapja vagyok egyedülálló és amellett, hogy szeretném, ha a műsorból megismernének az emberek, nem bánnám azt sem, ha sikerülne elmennem az álomrandira. Az hogy a tévében szerepelek egy jó tréning számomra, mert hamarosan színésznőnek fogok tanulni Bánfalvi Ági színitanodájában. Örülök, hogy kipróbálhatom magam egy ilyen műsorban és véleményem szerint itt sem árt, ha az ember fel tudja hívni magára a figyelmet, hiszen 30 lány közül kell kitűnni" – magyarázta Brigi, aki elárulta, hogy az első műsorban még nem volt olyan fiú, akiért megdobbant volna a szíve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.