Sebestyén Balázs: "20 éve ugyanabból élek!"

tévé műsor Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté az RTL születésnapi partiján kapta mikrofonvégre Sebestyén Balázst és Dombóvári Istvánt. 

Sebestyén Balázs régi és új műsorairól is szó esett, illetve megkapta a nagy kérdést: Kivel jobb együtt dolgozni, Dombival vagy Vadon Janival?

Sebestyén Balázs őszintén és viccesen válaszolt a Life.hu riporterének kérdéseire.

Völgyi Zsuzsi kikerekedve tért haza nászútjáról http://www.life.hu/sztarok/20150908-volgyi-zsuzsi-hosszu-ideig-tarto-szinglisege-utan-kikerekedve-tert-haza-naszutjarol.htmlVölgyi Zsuzsi augusztus elsején mondta ki a boldogító igent. Nászútra csak az esküvő után egy hónappal került sor, a napokban pedig már haza is érkeztek Törökországból.TV + SztárokOrigoVáratlan lánykérés az 1 perc és nyersz adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-lanykeres-az-rtl-klub-1-perc-es-nyersz-adasaban-okros-timi-parja-makra-szabolcs-meghato-pillanatai.htmlBacsó Gergely az játék 5. szintjének teljesítése után a garantált egymillióval a zsebében, kedvese kezét is megkérte, aki örömkönnyek között igent mondott.TV + Sztárok--Erre emlékszik Rékasi Károly a kórházban töltött időből - Exkluzív interjú!http://www.life.hu/sztarok/20150909-rekasi-karoly-exkluziv-interju.htmlRékasi Károly a Life.hu kameráinak mesélt a balesetéről, mostani állapotáról, és azt is elárulta, mit szólna, ha Zsigmond fia motorozni szeretne. TV + SztárokOrigoSzázmilliókat költött gyémántra Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20150909-szazmilliokat-koltott-gyemantra-vajna-timi-andy-vajna-felesege.htmlAhogy már írtunk róla, Vajna Timi az üzlettársával gyémántkereskedést nyitott. Azt mondja, kitanulná a szakmát, sőt, saját kollekcióval is előrukkol. TV + SztárokOrigoLilu fejében éjszakánként is a családi történetek zakatolnakhttp://www.life.hu/sztarok/20150905-lilu-fejeben-meg-ejszakankent-is-csaladi-tortenetek-zakatolnak.htmlNovemberben kerül a 18. születésnapját ünneplő RTL Klub képernyőjére a Keresem a családom című, dokumentarista jellegű műsor, amit Lilu vezet. Ebben olyan családokat és rokonokat hoznak össze, akiket az élet évekkel ezelőtt elválasztott. A készítők a szakma nagyágyúi: Máté Krisztina és Hadas Krisztina.TV + Sztárok--34 éves lett a hazai televíziózás nagyasszonya, Ördög Nóra!http://www.life.hu/sztarok/20150908-ordog-nora-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-harmincnegy-eves-lett.htmlA gyönyörű műsorvezető ma töltötte be a 34. életévét. Ebből az alkalomból egy különleges galériát készítettünk, amelyben olyan fotók láthatóak, amelyeket férje, Nánási Pál készített. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.