Charlie Hunnam elárulta, miért nem vállalta Christian Grey szerepét

Forrás: AFP/Frederick M. Brown -
színész Christian Grey vállalás filmszerep Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata Charlie Hunnam Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit színész egy magazinnak adott interjújában vallotta be, hogy a mai napig vegyes érzései vannak A szürke ötven árnyalata főszerepével kapcsolatban.

Ugye, emlékeztek még Charlie Hunnamre? Ő volt Jamie Dornan egyik vetélytársa, amikor A szürke ötven árnyalata készítői még csak keresték a Christian Grey szerepére leginkább alkalmas színészt.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Dornan helyett eredetileg neki szánták volna a karaktert, a 35 éves színész azonban később kiszállt a projektből. És míg Jamie Dornan örömmel hosszabbította meg szerződését a film folytatására, addig Hunnam számára a mai napig fájó pont, hogy az utolsó pillanatban visszalépett az ajánlattól.

Pedig külsőre valószínűleg jobban passzolt volna az eredetileg szőkének, kék szeműnek és széles vállúnak leírt Christian Grey szerepére, mint a barna hajú és szemű Jamie Dornan - akiről egyébként a Szex és New York sztárjának, Kim Cattralnek is megvan a maga véleménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.